vineri, martie 31, 2023
18.8 C
București
spot_img

Autoturism de lux, căutat de autoritățile din Polonia, depistat la PTF Tudora

A intrat în Republica Moldova în calitate de pieton, după ce s-a depistat că mașina figura în baza de date a INTERPOL. Este cazul unei ucrainence care a aflat la trecerea frontierei de stat a Republicii Moldova că autoturismul personal este căutat de către autoritățile din Polonia.
Autovehiculul, evaluat la peste 40 mii de euro, a fost depistat în punctul de trecere a frontierei Tudora, după cum se arată într-un comunicat media, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.
Ieri (04.04.2022 n.r.), în jurul orei 13:00, pe direcția intrare în Republica Moldova s-a apropiat un Porsche Macar, fabricat în anul 2018. La volanul mașinii a fost legitimată cetățeanca Ucrainei de 42 de ani, originară din regiunea Odessa.
În timpul procesării datelor din actele prezentate pentru mijlocul de transport, a apărut un consemn internațional.
În baza OIPC Interpol autoturismul figura ca fiind căutat de către autoritățile
din Polonia.
Șoferița a declarat că mașina a fost cumpărată de la distribuitorul oficial din Odessa, chiar în anul fabricării acesteia – 2018, și tot de atunci a fost singura proprietară.
Până la finalizarea cercetărilor și luarea unei decizii, automobilul a fost indisponibilizat pe teritoriul PTF Tudora. Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale EST continuă cercetările pe caz.
Text și foto: Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole