sâmbătă, iunie 10, 2023
29.1 C
București
spot_img

BCR Leasing IFN și BCR Social Finance IFN susțin investițiile în domeniul medical

BCR Leasing IFN în parteneriat cu BCR Social Finance IFN lansează produse de finanțare în leasing și credite, destinate antreprenorilor care activează în domeniul medical.

Acestea se adresează tuturor celor interesați de dezvoltarea și diversificarea continuă a serviciilor medicale, dar și de achiziționarea echipamentelor medicale, noi și second hand, se arată într-un comunicat emeis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Ofertele de finanțare încurajează investițiile sustenabile și oferă antreprenorilor numeroase avantaje:

  • perioadă de finanțare de până la 10 ani, disponibilă în lei sau în euro, cu avans începând de la 10% din prețul echipamentului
  • dobândă variabilă în euro de 2,9% pe an
  • finanțarea capitalului de lucru și investiții cu dobândă fixă

Rezistența, puterea de adaptare și empatia reprezintă lecția care ne-a fost predată de cadrele medicale, care în ultimii doi ani au trecut prin multiple provocări. Și pentru că împreună putem fi mai puternici, BCR Leasing se alătură companiilor din domeniul medical care au înțeles valoarea tehnologiei în sănătate și aportul digitalizării și inovației în transformarea experienței pacientului și a personalului din sistemul medical, dar și în evoluția firească a unui business. De aceea, am conceput această soluție de finanțare în termeni de asumare colectivă a nevoii de a investi în domeniul medical, fiecare partener cu resursele de care dispune. Fie că vorbim despre finanțare sau servicii medicale, despre finanțatori sau companii care activează în domeniul medical, este necesar să acționăm împreună, având același deziderat: soluții concrete pentru o viață mai bună“, a declarat Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing IFN.

În cei 20 de ani de activitate, BCR Leasing a încheiat peste 130.000 de contracte cu firme mici și mijlocii, dar și cu companii mari, entități din sectorul public și clienți individuali, care au accesat finanțări pentru 140.000 de bunuri precum: autoturisme, vehicule comerciale, echipamente și utilaje. În plus, finanțările acordate de BCR Leasing au crescut cu peste 35%  în 2021, comparativ anul 2020, până la 1,5 miliarde lei, oferind susținere antreprenorilor din toate domeniile de activitate.

Ne bucurăm să putem susține un parteneriat menit să dezvolte sistemul medical privat din România în diferite zone de expertiză, mai ales în aceste vremuri în care solidaritatea și inovația în acest domeniu sunt atât de necesare. Există mulți antreprenori care își doresc să facă performanță oferind românilor posibilitatea să beneficieze de servicii medicale de calitate și tehnologii moderne, atât în mediul urban, cât și în cel rural. Procesul de modernizare pornește din fiecare oraș, cu fiecare medic sau antreprenor hotărât să îmbunătățească serviciile medicale atât de importante pentru comunitatea din care face parte. De aceea, BCR Social Finance sprijină întotdeauna antreprenorii care visează să ajute și să schimbe în bine lumea din jurul lor“, a declarat Ștefan Buciuc, CEO BCR Social Finance IFN.

BCR Social Finance IFN are o prezență de peste 12 ani pe piața de microfinanțare și a finanțat 14.500 de credite în valoare totală de 570 de milioane de lei, pentru clienți din zona rurală și urbană. BCR Social Finance IFN susține dezvoltarea comunităților prin educație de business și finanțare pentru întreprinzători și organizații non-profit care urmăresc impactul social, iar finanțările acordate în 2021  au crescut cu 27% din punct de vedere volum, comparativ cu anul 2020.

Prin lansarea produselor de finanțare dedicate domeniului medical, cele 2 companii afiliate grupului BCR își propun să susțină performanța medicală din România, contribuind astfel la dezvoltarea mediului antreprenorial. În același timp, reprezintă un pas major în dezvoltarea unui model de dezvol business axat pe diversificarea ofertei de servicii cu soluții adaptate nevoilor clienților. Detalii pe https://www.bcr-leasing.ro si https://www.bcr-socialfinance.ro .

BCR LEASING IFN este prezentă pe piață romanescă a leasingului din 2001, ca subsidiară a Băncii Comerciale Române, parte a grupului financiar central-european ERSTE Group. Compania oferă o gamă completă de servicii de leasing financiar și credit pentru achiziționarea de bunuri de folosintă îndelungată: vehicule (autoturisme, vehicule comerciale, flote de autoturisme) și echipamente (mașini agricole, echipamente medicale, software și echipamente IT etc.).

BCR Social Finance IFN. este o instituție financiară nebancară (IFN), înființată în 2008, având ca acționari Erste Social Finance Holding GmbH (51%) și Banca Comercială Română S.A. (49%).  BCR Social Finance IFN își propune să creeze un impact pozitiv în comunitățile locale prin sprijinirea antreprenorilor, întreprinderilor sociale și organizațiilor ne-guvernamentale, punându-le la dispoziție servicii financiare flexibile și accesibile pentru a-și dezvolta cu succes activitatea.

Text și foto: BCR Leasing IFN

BCR – Comunicare Corporate

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole