marți, februarie 7, 2023
-0.1 C
București
spot_img

Brad Pitt are o nouă pasiune. Care este aceasta. Video

Brad Pitt s-a apucat de sculptat. Și rezultatul muncii lui creative a fost prezentat într-o expozițe în Finlanda.

Creația este unicat și relevă o parte din sufletul ascuns și sensibil al artistului, măcinat de multă durere interioară, de-a lungul timpului.

Brad Pitt are o nouă pasiune. Care este aceasta. Video

Starul hollywoodian de primă mână a dezvăluit sculpturile – ceea ce el a numit un “inventar radical al sinelui” – la Muzeul de Artă Sara Hildén din Tampere, o mișcare care a fost o surpriză. Este pentru prima dată când artistul “în mare parte autodidact” și-a prezentat sculpturile în fața publicului, au transmis, pentru media, reprezentanții galeriei.

Pitt, în vârstă de 58 de ani, a dezvăluit singur sculpturile sâmbătă, ca parte a unei expoziții mai ample a artistului britanic Thomas Houseago, alături de o serie de ceramică a muzicianului australian Nick Cave. “Pentru Nick și pentru mine, aceasta este o lume nouă și prima noastră intrare. Pur și simplu se simte bine”, a declarat actorul pentru postul de televiziune finlandez Yle la ceremonia de deschidere.

Printre cele nouă lucrări ale lui Pitt expuse se numără Aiming At You I Saw Me But It Was Too Late This Time, un panou din ipsos turnat care “înfățișează un schimb de focuri” între opt figuri, inclusiv mâini, picioare și fețe care încearcă să străpungă structura din diferite unghiuri. Există, de asemenea, o serie de sculpturi din silicon în formă de casă care au fost împușcate cu un calibru diferit de muniție, precum și prima sculptură a actorului, House A Go Go, o casă în miniatură realizată din scoarță de copac și ținută împreună cu bandă adezivă.

Ce a spus Brad Pitt despre creația lui

“Pentru mine este vorba despre auto-reflecție. Este vorba despre unde am greșit în relațiile mele, unde am călcat strâmb, unde sunt complice”, a spus Pitt la deschidere. “Pentru mine, s-a născut din însușirea a ceea ce eu numesc un inventar radical al sinelui, devenind cu adevărat brutal de sincer cu mine și ținând cont de cei pe care poate i-am rănit, de momentele în care pur și simplu am greșit.”

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole