luni, ianuarie 30, 2023
-0.6 C
București
spot_img

Câteva idei pentru o cărare de grădină uimitoare. Fotoreportaj

O grădină va fi mai frumoasă dacă are o cărare frumoasă. Imaginați-vă cum vă simțiți când mergeți pe o cărare frumoasă care duce spre grădină? Ca într-un tărâm de basm pe care obișnuiam să-l citim.

Vă puteți relaxa și vă puteți bucura de frumusețea împrejurimilor. Și copiii? Le-ar plăcea la nebunie această potecă de grădină, deoarece sunt un loc frumos în care se pot juca. Putem vizita virtual o grădina vintage a unei familii și o să ne îndrăgostim de toate decorațiunile din ea.

Plantele de flori, aleea de grădină, ghiveciul cu scăriță,… toate contribuie la armonia grădinii.

Aici sunt doar câteva idei pentru o cale de grădină uimitoare pe care aș dori să le împărtășesc cu voi. Dacă doriți să vă inovați grădina, puteți lua în considerare acestea. Cu siguranță vă vor face grădina mai impresionantă.

Unele sunt simple și amuzante de făcut, în timp ce altele necesită mai mult efort și buget. Depinde cu adevărat. Chiar dacă nu aveți este nevoie acum, acestea încă mai au sens. Vizionarea unei grădini frumoase ne poate face să visăm mai mult la proiectarea și deținerea uneia. Haideți să le verificăm!

Piatră mică de piatră și ardezie Modern Walkway

Dacă preferați un stil modern pentru aleea dvs. de grădină, folosiți pietriș colorat sau așchii de ardezie, în schimb.

Stepping Stone, o cale de grădină

Un alt proiect de bricolaj accesibil pentru calea de grădină este utilizarea pietrei de călcare. Pentru a o face mai impresionantă, puteți planta între ele câteva plante frumoase de acoperire a solului.

Ușor DIY dale de grădină din dale de gresie stabilite în nisip

Și ultima pe care v-o prezentăm astăzi este această cărare care se consideră a fi una ieftină, accesibilă, fiind și o investiție sigură pentru viitor.

Fotoreportaj: Pinterest

 

 

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole