marți, februarie 7, 2023
-0.1 C
București
spot_img

Câteva locuri uimitoare din lume. Imagini spectaculoase

Există anumite locuri în lume pe care trebuie să le vezi cel puțin o dată în viață, dacă este posibil. Aceste destinații frecvent frecventate dețin experiențe unice, chintesențiale pentru a învăța despre istoria și cultura umanității.

Câteva locuri uimitoare din lume. Imagini spectaculoase

Din acest motiv, locuri precum Roma sau Paris ajung de obicei în fruntea listei de dorințe a tuturor. Nu este nimic greșit în a avea aceste locuri în fruntea listei, dar lumea este uriașă și există o mulțime de experiențe unice de trăit în cele mai subestimate destinații de călătorie din lume.

Experiențe precum a vedea pentru prima dată piața de mirodenii din Istanbul, a face baie în pielea goală în apele cristaline din Coron sau a vedea Pădurea Norilor din Singapore ar trebui să fie cu siguranță în fruntea listei tale.

Postarea de astăzi trece în revistă câteva dintre aceste destinații, pe care dacă nu le putem vedea personal, măcar să ne delectăm ochii privind imaginile spectaculoase.

Filipine

Numărul unu pe lista celor mai subestimate destinații turistice din lume este Filipine.

Filipine este o țară remarcabilă formată din peste 7.000 de insule. Este o țară cu o populație în creștere rapidă și are o serie întreagă de elemente naturale cu care trebuie să se confrunte. Mulți călători se îndreaptă direct spre Japonia, India sau Indonezia, lăsând Filipine oferte subestimate și glorios de intacte.

Bolivia

De la salina strălucitoare de la Salar de Uyuni până la o porțiune neatinsă din jungla amazoniană, Bolivia este o destinație cu adevărat impresionantă în ceea ce privește minunile naturale. Țara deține atât de multe experiențe unice pe care nu le poți avea nicăieri altundeva, de aceea este una dintre cele mai subestimate destinații de călătorie din lume.

Una dintre cele mai puțin vizitate țări din America de Sud, frumusețea estetică brută a Boliviei rămâne complet neatinsă de mâinile industriei turistice și este exact motivul pentru care ar trebui să o adăugați pe lista dumneavoastră de dorințe.

O mare experiență de învățare pe care o obține cineva din călătorii este o perspectivă asupra modului în care trăiau strămoșii noștri. Istoria Boliviei datează de mii de ani, ceea ce face din această țară un portal către modul în care trăiau sud-americanii antici înainte de capitalism și industrializare.

Sri Lanka

Sri Lanka deține o frumusețe dincolo de tot ce am văzut vreodată. Perfect pentru călătorii care doresc să experimenteze ceva cu adevărat unic.

De la plajele demne de o carte poștală sunt răcoritor de imaculate, scăldate de Oceanul Indian, până la junglele sale cețoase, pline de viață sălbatică colorată, există o mulțime de aventuri de trăit pe această insulă de pe coasta Indiei.

Și ne oprim deocamdată aici.

Text: Elena Ștefan

Foto: Blog joannarahier

 

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole