Ce companie a fost desemnată General Sales Agent pentru S-E-T-T în România?

Date:

Share post:

Ce companie a fost desemnată General Sales Agent / agent general de vânzări pentru S-E-T-T în România? Despre cine este vorba mai exact, în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Compania rtk romania a fost desemnată ca GSA (General Sales Agent / agent general de vânzări) pentru S-E-T-T în România – o platformă de rezervări pentru hoteluri, activități și bilete la evenimente sportive, care are la bază inteligența artificială.

S-E-T-T Worldwide Reservation are plăcerea de a anunța că rtk romania este noul agent general de vânzări (GSA) pentru România, reprezentând S-E-T-T pe această piață dinamică și în plină expansiune. Acest parteneriat strategic are ca scop introducerea pe piața din România a platformei de ultimă generație bazată pe inteligența artificială, de rezervări hoteliere și activități în numeroase destinații, împreună cu portalul exclusiv care pune la dispoziție vânzarea de bilete la evenimente sportive.

Opinie avizată

Platforma noastră are funcții avansate, cum ar fi un analizator de tarife hoteliere bazat pe inteligența artificială, conceput pentru a simplifica procesul de rezervare și a spori eficiența profesioniștilor din domeniul turismului. Acest instrument le permite agenților să ia decizii rapide și informate, asigurând cele mai bune oferte pentru clienții lor. În plus, departamentul nostru dedicat, poate livra orice ofertă de grup în termen de 3 ore”, declară Oliver Riefler, CEO și fondator S-E-T-T (Sport & Events Tours & Travel).

Dincolo de rezervările hoteliere, platforma simplifică rezervarea unei game largi de activități în numeroase destinații. Agențiile de turism pot rezerva fără efort tururi de oraș, bilete de acces la parcuri tematice și obiective turistice, îmbunătățind semnificativ serviciile furnizate clienților și oferind oportunități ample de vânzare.

”În completarea ofertei noastre dinamice, punem la dispoziția agențiilor de turism acces la peste 50.000 de bilete de intrare la evenimente sportive, inclusiv la Campionatul Mondial de Fotbal EURO 2024 din Germania.

Text și foto: PR

Consultant în turism

Managing Partner
Innovation Travel 

Vicepreședinte Clubul Presei de Turism – FIJET Romania 

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.