sâmbătă, noiembrie 26, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATECea mai mare pisică domestică din lume a intrat în Guinness Book....

Cea mai mare pisică domestică din lume a intrat în Guinness Book. Video

Pisoiul Fenrir, care aparține doctorului William John Powers din Farmington Hills, Michigan, SUA a fost desemnată cea mai mare pisică domestică în viață, notează site-ul Guinness Book of Records. Ea măsoară 47,83 de centimetri, potrivit media.

Fenrir este rezultatul încrucișării dintre o pisică domestică și un serval, o pisică sălbatică africană, însă rasa Savannah este recunoscută oficial ca domestică de Asociația Internațională a Pisicilor.

Pisoiul poate să depășească înălțimea răposatului său frate Arcturus, cea mai mare pisică domestică din toate timpurile (48,4 centimetri).

„Uneori oamenii cred că este o panteră sau o pumă”, a povestit proprietarul.

În timp ce Will spune că, de obicei, ar încuraja oamenii să adopte o pisică, mai degrabă decât să cumpere una, el îi îndeamnă pe cei care au cumpărat animale exotice sau feline cu trăsături unice și care au posibilitatea de a obține un titlu Guinness World Records să facă acest lucru și să folosească faima animalului lor pentru a ajuta animalele aflate în nevoie.

Conștientizarea pisicilor din adăposturi nu este singura treabă a lui Fenrir. Will, care este medic și specialist în HIV și își conduce propriul cabinet în Michigan, spune că Fenrir și celelalte pisici ale sale reprezintă o parte importantă a experienței sale la cabinet.

De fapt, atunci când Fenrir nu este ocupată să se cuibărească cu Will acasă, ea lucrează ca pisică de terapie în zilele de marți pentru a calma pacienții cu HIV și a-i ajuta să se simtă în largul lor.

“Se plimbă prin birou, primind mângâieri de la oameni, dormind pe mesele din sala de examinare și cerșind dulciuri”, a spus Will.

“Fen este un mare prostănac adorabil. Este o pisică foarte prostuță și îi place să se joace și să alerge de colo-colo”, a declarat Will.

“Uneori, atunci când îl urmăresc, dacă simte că este pe cale să fie prins, sare brusc într-o cutie sau într-un recipient pentru a se ascunde ca și cum nu l-aș putea vedea, dar recipientul este de obicei mult prea mic pentru el și am câteva fotografii hilare cu el încercând să se forțeze să intre în cutii de jumătate din mărimea lui”.

Editor: Elena Ștefan

Foto: guinnessworldrecords

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE