Cel mai mare eveniment fashion din Moldova, în aceste zile la Chișinău

Date:

Share post:

Până pe 3 noiembrie 2019, C.I.E. Moldexpo de la Chișinău va găzdui Săptămâna Modei. Evenimentul central va fi ediția a XIX-a a Expoziției internaționale specializate de produse, echipamente și materii prime pentru industria ușoară FASHION EXPO. 

INTERNATIONAL FASHION EXPO-2019 reprezintă cel mai mare eveniment din istoria fashion de peste Prut. ”Expoziţia însumează în toate cele 4 zile un vast program de activităţi conexe, unde vor abunda prezentările de modă şi defileurile colecțiilor vestimentare,  master-classuri și alte evenimente utile atât pentru profesioniștii de pe piață, cât și pentru consumatori”, se arată într-un anunț informativ emis spre difuzare redacției noastre.

Colecțiile de toamnă-iarnă, precum și colecțiile de lenjerie intimă, haine pentru copii și rochii de mireasă, vor fi prezentate de brandurile Odema, Natali Platie, Irene Vitali, Tuka Wear, Kalinushka Alionushka, Fabric Studio, Weloki, Diana Mulencova, Malu, Maicom, Nicole Storm, Mily Mia, Tricon my Revival, Tagaer, Coreli de HCV, Cilli, cuqueen. Pe parcursul expoziției vor avea loc, non-stop, prezentări de modă.

Peste 80 de producători și distribuitori din Republica Moldova, Rusia, România, Spania își vor prezenta produsele și accesoriile la modă. Printre acestea se înscriu Artizana SA, Arilux SRL, Iuvas SRL, Mallena Art Studio SRL, Ionel SA, Maalex Grup SRL, Premiera Dona SRL, YKK Romania SRL, Ilinca Style SRL și altele.

Pentru prima dată, la expoziție va avea loc o prezentare de modă fără compromisuri – Prive Fashion Events. Aici vor fi prezentate colecții de mărci de top din Moldova pentru sezonul  toamnă-iarnă, se arată în comunicatul media transmis pentru INFO ANUNȚ.

O noutate absolută, în acest an, va fi secțiunea tematică Sharm Fashion, care va însuma produse cosmetice de înaltă calitate pentru un machiaj stilat și la modă de la branduri, precum: Gosh Shop, Moonglow, Mon Platin (cosmetice cu caviar negru), Just Make-Up, Lothantique.

INTERNATIONAL FASHION EXPO-2019 înseamnă îmbrăcăminte de autor, tendințe ale modei și ultimele colecții ale celor mai recunoscuți producători locali și străini, precum și o platformă de afaceri pentru stabilirea business contactelor. Comercianți din Spania, Turcia, România, Rusia și India vor prezenta ofertele sale de utilaje, accesorii, furnituri și materii prime pentru producția de haine și încălțăminte.

Totodată, Asociația de modă pentru copiii din Republica Moldova va organiza Carwalk Kids Fashion 2019, iar proiectul de modă Новая Я va organiza un curs de modeling în școala de fete. Agenția de modeling Luxury General Group va organiza cea de-a doua competiție națională Super Model Moldova 2019.

Înregistrați-vă pe site-ul expoziției http://www.fashionexpo.moldexpo.md, primiți un bilet gratuit pentru toate zilele FASHION EXPO și deveniți parte integrantă a celui mai mare eveniment de modă din această toamnă!

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 – 2020”, la Muzeul … Foto

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 - 2020”, la Muzeul ... Pentru a afla care este muzeul citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Foto

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Acesta este subiectul pe care îl dezvoltăm în continuare, azi, la Infoanunț.