duminică, octombrie 1, 2023
27.4 C
București
spot_img

Centrul Medical SF. PANTELEIMON, Chișinău

Deschis în anul 1999 în Chișinău, este o clinică privată cu centru ambulator-policlinic. Pe parcursul anilor de activitate impecabilă Centrul medical ”Sf. PANTELIMON”, a devenit unul din liderii medicinii municipale. Acest fapt este demonstrat de cei mai exigenți pacienți ai centrului ”Sf. PANTELIMON”.

Servicii medicale consultativ-curative în domeniile: medicină de familie, medicină internă, medicină internistică (cardiologie, gastroenterologie, nefrologie, endocrinologie, fizioterapie) pediatrie, neurologie, psihoterapie, otorinolaringologie, dermatologie, ginecologie, chirurgie, oftalmologie, urologie, ortopedie-traumatologie, endoscopie (endoscopie diagnostică),  terapie,  imagistică, (imagistică-sonografie), diagnostic ultrasonor, ecografie cu Doppler și a articulațiilor cu Doppler color, a ficatului și a splinei (v.portal, a.hepatică, a.lienalie, v.lienalis), doplerografia arterilor brahiocefalice, ecografie la sarcină cu Doppler, stomatologie (terapie, ortopedie),  diagnostic de laborator, clinico-biocimic, imunologie, staționar de zi. 

Medicii centrului ”Sf. PANTELIMON” sunt specialiști de calificare înaltă, profesioniști în domeniu: profesori si candidați în științe medicale, și doctori cu categorie superioară în medicină.

Centrul propune o gamă variată de servicii: ultrasonografie, fibrogastroscopie, electrocardiogramă, proceduri fizioterapeutice etc. Cabinetul nostru de proceduri nu are zile libere.

Avantajul Centrului este profesionalismul și abordarea individuală a fiecărui caz, programul flexibil de lucru al medicilor, fără zile libere, deservirea la domiciliu. Noi lucrăm fără programare preliminară: pacientul primește asistența necesară imediat, în timpul adresării la medic.

Centrul medical ”Sf. PANTELIMON” utilizează cel mai performant utilaj și echipament de laborator. Pacienții sunt satisfăcuți nu doar de serviciile acordate și ambianța plăcută a  Centrului, dar și de prețuri agreabile la serviciile prestate pentru toate categoriile de pacienți.

Suntem în așteptarea dumnevoastră – dragi pacienți!!!

Adresa: str. I. Vieru 15, or. Chișinău

Telefon: (372 22) 487 026; (372 22) 350 016

Gsm: (+373 69) 411 624; (+373 69) 128 294

Email: spanteleimon@mail.ru

Web: www.sfpanteleimon.md

Orar: L-V: 8-19; S: 8-16; D: 8-13

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole