Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Date:

Share post:

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării.

SFS este cel care a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării.

Serviciul Fiscal de Stat al Republicii Moldova a participat la data de 17 aprilie 2024 la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării.

Despre eveniment

Evenimentul a reunit mai multe instituții de stat, agenți economici și companii care și-au prezentat ofertele de muncă în domeniul economic-financiar.

Precizăm că, Serviciul Fiscal de Stat este autoritatea publică, împuternicită să administreze impozitele, taxele și alte plați în interesul statului și care susține instituțiile de învățământ  profesional în procesul de realizare a stagiilor de practică de către studenții acestora.

În cadrul instituției se pune un accent deosebit pe promovarea tinerilor și instruirea profesională continuă a acestora. Tinerii specialiști vor beneficia de program de dezvoltare profesională pentru funcționarii publici debutanți, fiind însoțiți în acest sens de un mentor calificat.

Important!

Absolvenții care își doresc să construiască o carieră într-un mediu dinamic și  să se implice în procesul de reformare a sistemului fiscal din Republica Moldova, sunt încurajați să aplice pentru pozițiile disponibile vacante și să se alăture echipei SFS.

Ofertele de muncă și cerințele de angajare cu privire la funcțiile vacante din cadrul Serviciului Fiscal de Stat sunt disponibile la următoarele link-uri: https://sfs.md/ro/cariera și https://cariere.gov.md/ro.

Text și foto: PR/Serviciul comunicare
Serviciul Fiscal de Stat SFS/Serviciul Fiscal de Stat republica Moldova

spot_img

Articole asemănătoare

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră… Foto

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră... Unde anume, vom afla cititnd materialul care urmează.

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. FOTO

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. Unde? Când? La aceste întrebări răspundem azi în cele...

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României – micro-expoziție și recital extraordinar

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României - micro-expoziție și recital extraordinar. Azi, la Infoanunț.

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional Chișinău. Foto

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional ... Mai multe amănunte, azi, la Infoanunț.