joi, martie 23, 2023
7.1 C
București
spot_img

Codecool lansează un nou curs, pentru poziția de Junior Front-End Web Developer

În contextul COVID-19, Codecool lansează un nou curs, pentru poziția de Junior Front-End Web Developer. Școala de programare Codecool vine cu o nouă alternativă pentru piața muncii: un curs nou, de Front-End Web Developer, care nu necesită experienţă în domeniu sau cunoştinţe anterioare. De aceea, cursul poate fi util mai ales celor care au rămas fără job în această perioadă și își doresc o reconversie profesională.

Cursul se desfășoară online timp de 16 săptămâni, vinerea și sâmbăta, și este structurat în 4 module; Cei care finalizează cursul pot alege să se angajeze prin intermediul Codecool. Iar dacă li se găseşte un job de Junior Front-End Web Developer și aceștia îl acceptă, primesc înapoi 500 euro din taxa totală, se arată într-un anunț informativ emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Conform unui studiu realizat anul trecut de Codecool în parteneriat cu Brainspotting,menționat de PR CONAN, în anul 2019, România avea un deficit anual de peste 15.400 de specialiști IT. Anul acesta însă, piața a suferit o nouă transformare, odată cu ultimele evenimente care au zguduit puternic aproape toate industriile.

Potrivit datelor Ministerului Muncii, de la intrarea în vigoare a stării de urgenţă, au fost suspendate peste 1 milion de contracte individuale de muncă, iar cifrele arată că șomajul se va dubla în acest an față de 2019.

În acest context, Codecool vine cu un nou curs de programare, care nu necesită studii sau experiență în domeniu. IT-ul este unul dintre puținele domenii în care lucrurile merg bine în continuare, iar cursul poate fi o soluție pentru cei care sunt în căutarea unui nou job sau doresc o reconversie profesională cât mai rapid, menționează aceeași sursă media.

Cursul de Front-End Web Developer este modalitatea prin care Codecool le vine în întâmpinare celor care acum sunt în dificultate şi au rămas fără un loc de muncă, dar nu numai. „Credem că oricine poate deveni programator, pentru că o carieră în IT nu înseamnă doar științe exacte și ani întregi de studii. La Codecool punem foarte mult accentul pe soft-skills, avem workshop-uri dedicate lucrului în echipă, învățăm cum să dăm și să primim feedback, iar mentorii au rol de consultanți și, nu în ultimul rând, de prieteni. Avantajul este că poți oricând să devii programator, mai ales în această perioadă, când mulți dintre cei care și-au pierdut job-ul s-ar putea gândi la reconversia profesională. Faptul că noi sintetizăm ani întregi de studiu într-o programă rapidă este un mare plus pentru cei care nu au experiență în domeniu“, spune Claudia Tamași, Country Manager Codecool România.

Cursul de Front-End Web Developer este dedicat tuturor celor care au peste 18 ani și care dispun de un calculator și multă dorință de a învăța. Unul dintre avantajele acestuia este faptul că se desfășoară integral online, timp de 16 săptămâni și este structurat în 4 module. Fiecare modul se încheie cu un test final și feedback din partea mentorilor, iar cursanții decid dacă vor să treacă la modulul următor. Cursul combină partea de hard-skills cu cea de soft-skills și îi pregătește pe cursanți să poată dezvolta singuri site-uri și aplicații web, chiar dacă nu au alte cunoștințe de programare. Programul este de 10 ore pe săptămână (2 ore vinerea și 8 ore sâmbăta), la care se recomandă studiul individual de cel puțin 2 ore pe zi.

OPȚIUNI DE PLATĂ – ofertă de primăvară, valabilă până pe 1 iunie 2020:

  • Plata integrală în avans cei care aleg să achite într-o singură tranșă înainte de începerea cursului primesc 20% discount, plătind astfel doar 5700 RON în loc de 7200 RON (adică 1425 RON/modul)
  • Plata eșalonată înainte de fiecare modul cei care aleg plata eșalonată în 4 tranșe, înainte de începerea fiecărui modul, primesc 10% reducere, plătind astfel doar 1600 RON/modul, în loc de 1800 RON (adică 6400 RON/curs)

Câteva dintre beneficiile cursului:

  • Te (re)califici profesional pentru una dintre cele mai râvnite profesii actuale și poți candida la una dintre cele peste 900 de poziții de Junior Front-End Developer din România;
  • Vei avea ocazia să dai restart carierei într-una dintre cele mai cool și inovative industrii din piață – industria IT;
  • Dacă ești suficient de încrezător și perseverent, după ce termini cursul poți să te gândești la lansarea propriei afaceri; un business digital sau un magazin online;
  • La final, chiar vei putea construi un site de la zero;
  • Dacă alegi ca la finalul cursului să te angajezi prin intermediul Codecool, vei primi înapoi 500 de euro din taxa totală;
  • Vei avea acces la comunitatea Codecool, o comunitate de peste 100 programatori în România și mai mult de 600 la nivel global.

Mai multe detalii despre cursul de Front-End Web Developer puteți găsi aici. Iar dacă vreţi să intraţi în contact direct cu echipa Codecool, o puteţi face prin intermediul unui Open Day online, organizat special pentru a vă răspunde la toate întrebările legate de noul curs. Evenimentul va avea loc joi, 14 mai, începând cu ora 17:00 și poate fi accesat la acest link: https://www.facebook.com/events/542267849809425/

Pe lângă noul curs, Codecool își continuă activitatea educativă, iar înscrierile pentru cursul de Junior Full-Stack Developer sunt în continuare deschise. Doritorii pot afla mai multe aici.

Istoric
Misiunea principală a școlii de programare Codecool, înființată prin fondurile de capital privat din Ungaria, este de a reinventa procesul de educație IT și de a completa lipsa actuală și viitoare a profesioniștilor, prin intermediul programului său unic de instruire, orientat spre practică. Compania oferă cursuri de programare intensivă de 12 plus 6 luni în București, Budapesta, Miskolc, Cracovia și Varșovia și are obiectivul pe termen mediu de a-și stabili prezența în 10 mari orașe europene. Programul de formare, care este implementat cu ajutorul mentorilor ce au experiență în dezvoltare software, oferă cunoștințe actualizate și gata de utilizare, cu garantarea unui loc de muncă după terminarea cursurilor. În plus, absolvenții își pot finanța ulterior taxa de școlarizare din salariile noului lor loc de muncă, dobândit cu ajutorul calificării. Mai multe detalii pe www.codecool.com

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole