marți, mai 30, 2023
21.3 C
București
spot_img

Companiile care utilizează Inteligența Artificială realizează economii importante

Un studiu realizat de compania SAS arată că majoritatea managerilor din marile companii afirmă că doresc să utilizeze instrumente avansate de analiză a datelor pentru a rămâne competitivi. Cu toate acestea, mai mult de două treimi dintre respondenții studiului afirmă nu au făcut încă pași concreți în această direcție.

 De la depistarea fraudelor bancare, la previzionarea consumului, energetic sau de alt tip, sau interpretarea diagnosticului medical, sistemele de analiză avansată a datelor au devenit o necesitate pentru numeroase companii și industrii. În timp ce Inteligența Artificială este o componentă naturală în procesele multor afaceri, firmele trebuie să răspundă unor provocări pentru a rămâne inovatoare și a răspunde nevoilor clienților în timp real.

Companiile iau deja decizii pe baza analizei datelor, dar nu există o rețetă pentru a crea organizații inteligente cu ajutorul tehnologiei avansate. Inteligența Artificială nu mai este un fenomen de nișă și cred că se va dezvolta din ce în ce mai mult în anii următori și în România. Ca lider al industriei, organizăm acest forum pentru a facilita schimbul de idei și experiențe și pentru a oferi companiilor repere într-o perioadă a schimbării tehnologice accelerate”, a declarat Ștefan Baciu, Senior Sales Manager SAS România.

Autor: Sofia Filip
Foto: Pixabay.com

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole