Companiile care utilizează Inteligența Artificială realizează economii importante

Date:

Share post:

Un studiu realizat de compania SAS arată că majoritatea managerilor din marile companii afirmă că doresc să utilizeze instrumente avansate de analiză a datelor pentru a rămâne competitivi. Cu toate acestea, mai mult de două treimi dintre respondenții studiului afirmă nu au făcut încă pași concreți în această direcție.

 De la depistarea fraudelor bancare, la previzionarea consumului, energetic sau de alt tip, sau interpretarea diagnosticului medical, sistemele de analiză avansată a datelor au devenit o necesitate pentru numeroase companii și industrii. În timp ce Inteligența Artificială este o componentă naturală în procesele multor afaceri, firmele trebuie să răspundă unor provocări pentru a rămâne inovatoare și a răspunde nevoilor clienților în timp real.

Companiile iau deja decizii pe baza analizei datelor, dar nu există o rețetă pentru a crea organizații inteligente cu ajutorul tehnologiei avansate. Inteligența Artificială nu mai este un fenomen de nișă și cred că se va dezvolta din ce în ce mai mult în anii următori și în România. Ca lider al industriei, organizăm acest forum pentru a facilita schimbul de idei și experiențe și pentru a oferi companiilor repere într-o perioadă a schimbării tehnologice accelerate”, a declarat Ștefan Baciu, Senior Sales Manager SAS România.

Autor: Sofia Filip
Foto: Pixabay.com
spot_img

Articole asemănătoare

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.

Cine se extinde în Spania, unde lansează al patrulea activ imobiliar, în valoare de 3,5 mil. dolari. Foto

MetaWealth, cea mai importantă platformă de investiții imobiliare fracționate, se extinde în Spania și lansează al patrulea asset din portofoliu.

Surprizele minunate de la Festivalul SFR

Vorbim în cele ce urmează despre minunatele surprize ale Festivalului SFR. Organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc anunță lansarea celui de-al treilea număr al ziarului CineGazeta SFR.