Companiile care utilizează Inteligența Artificială realizează economii importante

Date:

Share post:

Un studiu realizat de compania SAS arată că majoritatea managerilor din marile companii afirmă că doresc să utilizeze instrumente avansate de analiză a datelor pentru a rămâne competitivi. Cu toate acestea, mai mult de două treimi dintre respondenții studiului afirmă nu au făcut încă pași concreți în această direcție.

 De la depistarea fraudelor bancare, la previzionarea consumului, energetic sau de alt tip, sau interpretarea diagnosticului medical, sistemele de analiză avansată a datelor au devenit o necesitate pentru numeroase companii și industrii. În timp ce Inteligența Artificială este o componentă naturală în procesele multor afaceri, firmele trebuie să răspundă unor provocări pentru a rămâne inovatoare și a răspunde nevoilor clienților în timp real.

Companiile iau deja decizii pe baza analizei datelor, dar nu există o rețetă pentru a crea organizații inteligente cu ajutorul tehnologiei avansate. Inteligența Artificială nu mai este un fenomen de nișă și cred că se va dezvolta din ce în ce mai mult în anii următori și în România. Ca lider al industriei, organizăm acest forum pentru a facilita schimbul de idei și experiențe și pentru a oferi companiilor repere într-o perioadă a schimbării tehnologice accelerate”, a declarat Ștefan Baciu, Senior Sales Manager SAS România.

Autor: Sofia Filip
Foto: Pixabay.com
spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 – 2020”, la Muzeul … Foto

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 - 2020”, la Muzeul ... Pentru a afla care este muzeul citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Foto

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Acesta este subiectul pe care îl dezvoltăm în continuare, azi, la Infoanunț.