marți, decembrie 6, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATEConcurs pentru selectarea de noi experți în managementul educațional

Concurs pentru selectarea de noi experți în managementul educațional

În Monitorul Oficial nr. 19/13 ianuarie 2020 a fost publicat Ordinul ministrului Educației și Cercetării nr. 3.016/09.01.2020 privind aprobarea Calendarului desfășurării concursului național de selecție a cadrelor didactice pentru constituirea Corpului Național de experți în management educațional (CNEME).

Calitatea de membru în cadrul Corpului Naţional de experţi în management educațional este o condiție obligatorie de participare la concursurile de selecție a inspectorilor școlari și a directorilor unităților de învățământ din sistemul preuniversitar, conform prevederilor legale, se arată într-un anunț informativ al Biroului de presă și comunicare, transmis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ. Această calitate, menționată anterior, se certifică prin înscrierea în Registrul Naţional al experţilor în management educaţional, în urma promovării concursului de selecţie organizat de Ministerul Educației și Cercetării.

„Registrul naţional al experţilor în management educaţional este, practic,  baza de date cu profesioniștii calificați în managementul inspectoratelor școlare și al unităților de învățământ. Selecţia candidaţilor se realizează de către inspectoratele școlare, în baza calendarului stabilit de către minister”, a declarat Monica Anisie, ministrul Educaţiei și Cercetării.

Calendarul desfășurării concursului de selecție, seria a 15-a, prevede începerea procesului în data de 20 ianuarie 2020 și finalizarea acestuia pe 20 martie 2020. Acest calendar se găsește pe site-ul oficial al Ministerului Educației și Cercetării din România, potrivit aceleiași surse media.

Foto: Arhiva Info Anunț

 

 

 

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE