Concursul „Europa: culorile prezentului și viitorului” și-a desemnat câștigătorii

Date:

Share post:

Cu ocazia celebrării Zilei Europei 2018, MAE IE al Republicii Moldova, în cooperare cu Centrul Republican pentru Copii și Tineret “ARTICO”, a organizat în premieră concursul de artă plastică cu genericul “Europa: culorile prezentului și viitorului”.

Pentru participarea la concurs au fost selectate creaţiile tinerilor, care au întrunit criteriile stabilite de juriu, inclusiv manifestarea creativităţii în abordarea tematicii propuse. Cele mai relevante 24 picturi sunt expuse în incinta MAE IE, pentru perioada 4-25 mai 2018. Autorilor celor mai bune 3 lucrări le-au fost decernate premii speciale de gradul I, II şi III, se arată într-un comunicat de presă.

De asemenea, a fost acordat și premiul la categoria simpatia publicului, câştigătorul fiind identificat prin votul vizitatorilor MAEIE.

Autor:Ion Panfil
spot_img

Articole asemănătoare

Oare ce fac românii de sărbători și în anul acesta?

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar românii și-au conturat deja planurile pentru perioada festivă ce se anunță. Potrivit celor mai recente cercetări realizate de iSense Solutions, descoperim ce tradiții mai respectă aceștia, dar și cum a afectat creșterea prețurilor bugetul alocat pentru această perioadă.

Cum va funcționa metroul cu ocazia Zilei Naționale a României

Metrorex informează că în perioada 30.11.2023 – 03.12.2023, circulația trenurilor de metrou se va desfășura conform graficelor aprobate pentru weekend și sărbători legale, la un interval de 10 minute, pe toate magistralele de metrou.

Trei echipe canine ale Poliției de Frontieră au trecut cu succes examenul de dresaj. Galerie foto

Trei echipe canine, care își exercită activitatea de serviciu la Sectoarele Poliției de Frontieră Ungheni, Tudora și Basarabeasca au trecut cu succes examenul de absolvire a cursului specializat în dresaj canin, organizat în orașul Hermanice, Republica Cehă.

Promenada Mall anunță câteva exclusivități și invită la noi experiențe de shopping

Promenada Mall București anunță extinderea mixului de chiriași prin deschiderea a șapte noi magazine, dintre care două nume în premieră în România. De asemenea, calitatea experienței clienților se va îmbunătăți și prin mărirea și modernizarea spațiilor și noi concepte, în trei magazine emblematice.