Concursul „Europa: culorile prezentului și viitorului” și-a desemnat câștigătorii

Date:

Share post:

Cu ocazia celebrării Zilei Europei 2018, MAE IE al Republicii Moldova, în cooperare cu Centrul Republican pentru Copii și Tineret “ARTICO”, a organizat în premieră concursul de artă plastică cu genericul “Europa: culorile prezentului și viitorului”.

Pentru participarea la concurs au fost selectate creaţiile tinerilor, care au întrunit criteriile stabilite de juriu, inclusiv manifestarea creativităţii în abordarea tematicii propuse. Cele mai relevante 24 picturi sunt expuse în incinta MAE IE, pentru perioada 4-25 mai 2018. Autorilor celor mai bune 3 lucrări le-au fost decernate premii speciale de gradul I, II şi III, se arată într-un comunicat de presă.

De asemenea, a fost acordat și premiul la categoria simpatia publicului, câştigătorul fiind identificat prin votul vizitatorilor MAEIE.

Autor:Ion Panfil
spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 – 2020”, la Muzeul … Foto

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 - 2020”, la Muzeul ... Pentru a afla care este muzeul citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Foto

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Acesta este subiectul pe care îl dezvoltăm în continuare, azi, la Infoanunț.