Conducerea IGSU a felicitat femeile din instituție 

Date:

Share post:

Conducere Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI reprezentată de general – maior Mihail Harabagiu a felicitat toate femeile din cadrul IGSU cu Sărbătoarea Internațională a Femeilor 8 Martie.

Angajatele IGSU au primit flori și cuvinte frumoase adresate din partea tuturor bărbaților care activează alături de ele. Șeful IGSU Mihail Harabagiu a menționat dedicația și devotamentul de care dau dovadă femeile angajate și a evoluat curajul și sacrificiul depus în misiunile de serviciu. Potrivit datelor IGSU în instituție activează femei care efectuează operațiuni de salvare în cadrul Serviciului Mobil de Reanimare și Descarcerare, operatori în Dispeceratul Centrului Operațional de Dirijare în Situații Excepționale, ofițeri și subofițeri în detașamentele salvatori și pompieri, dar și doamne  din aparatul central care gestionează  situațiile de risc.

Panfil Ion

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.