Conducerea IGSU a felicitat femeile din instituție 

Date:

Share post:

Conducere Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI reprezentată de general – maior Mihail Harabagiu a felicitat toate femeile din cadrul IGSU cu Sărbătoarea Internațională a Femeilor 8 Martie.

Angajatele IGSU au primit flori și cuvinte frumoase adresate din partea tuturor bărbaților care activează alături de ele. Șeful IGSU Mihail Harabagiu a menționat dedicația și devotamentul de care dau dovadă femeile angajate și a evoluat curajul și sacrificiul depus în misiunile de serviciu. Potrivit datelor IGSU în instituție activează femei care efectuează operațiuni de salvare în cadrul Serviciului Mobil de Reanimare și Descarcerare, operatori în Dispeceratul Centrului Operațional de Dirijare în Situații Excepționale, ofițeri și subofițeri în detașamentele salvatori și pompieri, dar și doamne  din aparatul central care gestionează  situațiile de risc.

Panfil Ion

spot_img

Articole asemănătoare

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când?

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când? Despre aceasta vorbim în celel ce urmează.

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles… Video

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles pe viu importanța păcii și a libertății”.

Despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova

Articolul care urmează este despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova. 

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează.