sâmbătă, ianuarie 28, 2023
0.3 C
București
spot_img

„Copii de nota 10”: ajutoare pentru 500 de elevi care încep școala

Aproximativ 500 de copii primi ajutoare în pachete cu produse, în valoare de câte 160 lei, costul tuturor pachetelor fiind de 80.000 lei.

„Copii de nota 10”: ajutoare pentru 500 de elevi care încep școala

Cu ocazia începerii noului an școlar, Primăria Municipiului Iaşi, prin Direcţia de Asistenţă Socială Iaşi, va organiza din nou acţiunea cultural-caritabilă „Copii de nota 10” pentru copiii familiilor defavorizate din clasele 0-VIII cu domiciliul în Municipiul Iaşi, aflate în situaţii de risc prevăzute în Anexa nr. 1 a Hotărârii Consiliului Local nr. 242 / 2011 privind reglementarea acordării ajutoarelor de urgenţă.

Acțiunea va avea loc sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 11.00, în Parcul Expoziţiei, se arată într-un comunicat informativ emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Astfel, aproximativ 500 de copii primi ajutoare în pachete cu produse, în valoare de câte 160 lei, costul tuturor pachetelor fiind de 80.000 lei.

Fiecare copil va primi un rucsac cu o carte și rechizite şcolare precum penar, stilou, pixuri, creioane echipat, stilou plus rezerve, set de pensule, bloc desen, caiete dictando și de matematică, foarfecă, rezerve cerneală etc. Pe lângă rucsacul cu rechizite, fiecare copil va primi şi dulciuri.

Evenimentul va include și un scurt moment artistic asigurat de Ateneul Național din Iași.

Foto: arhiva

 

 

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole