Copiii din satul Pociumbeni au felicitat mamele prin cântec, dans și voie bună

Date:

Share post:

Sâmbătă, 9 martie 2019, în satul Pociumbeni, raionul Rîșcani, din Nordul Republicii Moldova, copiii au felicitat mamele prin cântec, dans și voie bună. Primarul satului, Ion Colțun, a oferit lalele albe, cu o mireasmă unică, ce nu poate fi redată în cuvinte, tuturor mamelor, precum și nouă, jurnaliștilor prezenți la eveniment.

Spectacolul a început cu întârziere deoarece copiii s-au îmbrăcat în hainele frumoase, festive, și au așteptat, cuminți, să se adune audiența, formată din tătici, mămici și bunicuțe, în sală.

Sub bagheta magică a coordonatoarei artistice, Elvira Neniță, copiii au interpretat deosebit de expresiv melodiile alese (pline de iubire), pe fondul fonogramelor, prin implicare totală și maximă seriozitate.

În debutul spectacolului, copiii de la Grădiniță, sub coordonarea educatoarei lor, au interpretat dansul unic, inegalabil, ”Călușarii”.

Copiii și-au luat rolurile în serios. Și spectacolul a fost, atât pentru ei, cât și pentru cei din sală, un real succes. La final, au primit toți cadouri dulci, ca semn de mulțumire pentru frumoasa prestație scenică.

Pociumbeni, un sat în mijlocul naturii, un loc unde inima pulsează de viață prin copiii de astăzi, viitorul de mâine.

Felicitări organizatorilor, mamelor, pentru așa copii minunați și la mai mult înainte!

                                                                           Ligia Beatrice Vasilescu

spot_img

Articole asemănătoare

Oare ce fac românii de sărbători și în anul acesta?

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar românii și-au conturat deja planurile pentru perioada festivă ce se anunță. Potrivit celor mai recente cercetări realizate de iSense Solutions, descoperim ce tradiții mai respectă aceștia, dar și cum a afectat creșterea prețurilor bugetul alocat pentru această perioadă.

Cum va funcționa metroul cu ocazia Zilei Naționale a României

Metrorex informează că în perioada 30.11.2023 – 03.12.2023, circulația trenurilor de metrou se va desfășura conform graficelor aprobate pentru weekend și sărbători legale, la un interval de 10 minute, pe toate magistralele de metrou.

Trei echipe canine ale Poliției de Frontieră au trecut cu succes examenul de dresaj. Galerie foto

Trei echipe canine, care își exercită activitatea de serviciu la Sectoarele Poliției de Frontieră Ungheni, Tudora și Basarabeasca au trecut cu succes examenul de absolvire a cursului specializat în dresaj canin, organizat în orașul Hermanice, Republica Cehă.

Promenada Mall anunță câteva exclusivități și invită la noi experiențe de shopping

Promenada Mall București anunță extinderea mixului de chiriași prin deschiderea a șapte noi magazine, dintre care două nume în premieră în România. De asemenea, calitatea experienței clienților se va îmbunătăți și prin mărirea și modernizarea spațiilor și noi concepte, în trei magazine emblematice.