luni, august 8, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATECopiii din satul Pociumbeni au felicitat mamele prin cântec, dans și voie...

Copiii din satul Pociumbeni au felicitat mamele prin cântec, dans și voie bună

Sâmbătă, 9 martie 2019, în satul Pociumbeni, raionul Rîșcani, din Nordul Republicii Moldova, copiii au felicitat mamele prin cântec, dans și voie bună. Primarul satului, Ion Colțun, a oferit lalele albe, cu o mireasmă unică, ce nu poate fi redată în cuvinte, tuturor mamelor, precum și nouă, jurnaliștilor prezenți la eveniment.

Spectacolul a început cu întârziere deoarece copiii s-au îmbrăcat în hainele frumoase, festive, și au așteptat, cuminți, să se adune audiența, formată din tătici, mămici și bunicuțe, în sală.

Sub bagheta magică a coordonatoarei artistice, Elvira Neniță, copiii au interpretat deosebit de expresiv melodiile alese (pline de iubire), pe fondul fonogramelor, prin implicare totală și maximă seriozitate.

În debutul spectacolului, copiii de la Grădiniță, sub coordonarea educatoarei lor, au interpretat dansul unic, inegalabil, ”Călușarii”.

Copiii și-au luat rolurile în serios. Și spectacolul a fost, atât pentru ei, cât și pentru cei din sală, un real succes. La final, au primit toți cadouri dulci, ca semn de mulțumire pentru frumoasa prestație scenică.

Pociumbeni, un sat în mijlocul naturii, un loc unde inima pulsează de viață prin copiii de astăzi, viitorul de mâine.

Felicitări organizatorilor, mamelor, pentru așa copii minunați și la mai mult înainte!

                                                                           Ligia Beatrice Vasilescu

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE