sâmbătă, septembrie 23, 2023
21.8 C
București
spot_img

CRĂCIUNUL ACASĂ sărbătorim la Moldexpo

E plăcut să ai o mică vacanță de Crăciun, iar sărbătorit în familie îl face inegalabil mai prețios. Ce poate fi mai frumos decât să stai cu familia în jurul mesei de sărbătoare într-o atmosferă caldă si plină de afecțiune?

Târgul CRĂCIUNUL ACASĂ te va ajuta să ai o sărbătoare de neuitat, pentru că în acest an la Moldexpo vei găsi orice ai nevoie pentru a transmite familiei dragostea și grija ta. La Târg va funcționa o zonă separată «Home Sweet Home». Aici vei găsi de toate pentru a crea o atmosferă de confort și căldură: mobilier, pături pufoase și perne, veselă, sfeșnice și decorațiuni hand made de Crăciun. De altfel, vei avea parte de reduceri la mobilier pe toată perioada Târgului.Participanții la expoziție vor aduce pentru dvs. tot ce au mai bun: haine elegante, articole de blană, haine casual, genți, accesorii, articole originale din materiale organice executate manual (bijuterii, decorațiuni, articole pentru casă). Vă garantăm că, în doar două ore veți putea rezolva toate problemele ce țin de pregătirile pentru cea mai frumoasă noapte a anului!

Doar la târgul CRĂCIUNUL ACASĂ veți găsi cafea aromată, cărți interesante, pături calde, delicatese de carne, brânzeturi,  uleiuri presate la rece, produse din măsline, paste făinoase mega gustoase, delicatese italiene, dulciuri, bomboane și, desigur, cei mai frumoși brazi și luminițe pentru ei.

Fiecare vizitator al Târgului va primi un bonus în valoare de 1000 de lei și reduceri de 30% la dispozitivele electronice legendare.

Evenimentul cu arome de mandarine, izvar, turte dulci cu ghimbir, precum și cu o mare de surprize și programe distractive se va desfășura la Moldexpo timp de cinci zile – de pe 21 până pe 25 decembrie.

Centrul Internaţional de Expoziţii MOLDEXPO vă urează

un Crăciun Fericit şi un An Nou plin de bucurii!

Foto: Moldexpo

 

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole