CRĂCIUNUL ACASĂ sărbătorim la Moldexpo

Date:

Share post:

E plăcut să ai o mică vacanță de Crăciun, iar sărbătorit în familie îl face inegalabil mai prețios. Ce poate fi mai frumos decât să stai cu familia în jurul mesei de sărbătoare într-o atmosferă caldă si plină de afecțiune?

Târgul CRĂCIUNUL ACASĂ te va ajuta să ai o sărbătoare de neuitat, pentru că în acest an la Moldexpo vei găsi orice ai nevoie pentru a transmite familiei dragostea și grija ta. La Târg va funcționa o zonă separată «Home Sweet Home». Aici vei găsi de toate pentru a crea o atmosferă de confort și căldură: mobilier, pături pufoase și perne, veselă, sfeșnice și decorațiuni hand made de Crăciun. De altfel, vei avea parte de reduceri la mobilier pe toată perioada Târgului.Participanții la expoziție vor aduce pentru dvs. tot ce au mai bun: haine elegante, articole de blană, haine casual, genți, accesorii, articole originale din materiale organice executate manual (bijuterii, decorațiuni, articole pentru casă). Vă garantăm că, în doar două ore veți putea rezolva toate problemele ce țin de pregătirile pentru cea mai frumoasă noapte a anului!

Doar la târgul CRĂCIUNUL ACASĂ veți găsi cafea aromată, cărți interesante, pături calde, delicatese de carne, brânzeturi,  uleiuri presate la rece, produse din măsline, paste făinoase mega gustoase, delicatese italiene, dulciuri, bomboane și, desigur, cei mai frumoși brazi și luminițe pentru ei.

Fiecare vizitator al Târgului va primi un bonus în valoare de 1000 de lei și reduceri de 30% la dispozitivele electronice legendare.

Evenimentul cu arome de mandarine, izvar, turte dulci cu ghimbir, precum și cu o mare de surprize și programe distractive se va desfășura la Moldexpo timp de cinci zile – de pe 21 până pe 25 decembrie.

Centrul Internaţional de Expoziţii MOLDEXPO vă urează

un Crăciun Fericit şi un An Nou plin de bucurii!

Foto: Moldexpo

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit

Redăm în cele ce urmează câteva precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit.

Afirmația zilei este despre starea de bine

Afirmația zilei este despre starea de bine. Ne trezim dimineața cu gândul ”vreau azi să fiu bine”. Ok, dar cine te împiedică?

Cursuri IT gratuite pentru …

Cursuri IT gratuite pentru ... Despre cine sunt beneficiarii, dar și inițiatorii acestei idei, în cele ce urmează.

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024. Răspunsul îl aflăm dintr-un sondaj EUROCHAMBRES.