vineri, august 12, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATECum ar fi să te relaxezi la una dintre aceste terase. Fotoreportaj

Cum ar fi să te relaxezi la una dintre aceste terase. Fotoreportaj

Terasele sunt diferite, amenajate după gustul fiecăruia. Am selectat câteva astăzi, dar mult mai multe, o paletă variată, multicoloră, poate fi găsită pe printrerest.

”Au trecut șase săptămâni de când am montat decking-ul Trex în partea de jos a grădinii noastre, în așteptarea mutării noastre foarte curând. Da, băieți, numărătoarea inversă a început.

Data viitoare când voi posta despre această terasă, sperăm că mă veți vedea relaxându-mă pe ea în mobilierul nostru de grădină, care a fost încuiat într-o unitate de depozitare în ultimul an! Poate chiar mă veți prinde cu un pahar de ceva cu bule acolo jos”, spune proprietara casei.

Am știut că vreau să construiesc o terasă în partea de jos a grădinii noastre pentru a potența acele seri de vară târzii în care să lenevim și să ne bucurăm de razele orientate spre nord pe față. Știam, de asemenea, că vreau să fie o terasă compozită”, a mai spus tânăra și entuziasta beneficiară a minunatului proiect.

Multiple modele de terase, o oferta variata. Un specialist, cu siguranță se poate inspira de aici, în timp ce nouă, privitorii, nu ne rămâne decât să visăm, că vom sta pentru cinci minute, într-o zi, la una ditre aceste terase.

Foto: Printerest

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE