vineri, iunie 2, 2023
16.5 C
București
spot_img

Cum ar fi să te relaxezi la una dintre aceste terase. Fotoreportaj

Terasele sunt diferite, amenajate după gustul fiecăruia. Am selectat câteva astăzi, dar mult mai multe, o paletă variată, multicoloră, poate fi găsită pe printrerest.

”Au trecut șase săptămâni de când am montat decking-ul Trex în partea de jos a grădinii noastre, în așteptarea mutării noastre foarte curând. Da, băieți, numărătoarea inversă a început.

Data viitoare când voi posta despre această terasă, sperăm că mă veți vedea relaxându-mă pe ea în mobilierul nostru de grădină, care a fost încuiat într-o unitate de depozitare în ultimul an! Poate chiar mă veți prinde cu un pahar de ceva cu bule acolo jos”, spune proprietara casei.

Am știut că vreau să construiesc o terasă în partea de jos a grădinii noastre pentru a potența acele seri de vară târzii în care să lenevim și să ne bucurăm de razele orientate spre nord pe față. Știam, de asemenea, că vreau să fie o terasă compozită”, a mai spus tânăra și entuziasta beneficiară a minunatului proiect.

Multiple modele de terase, o oferta variata. Un specialist, cu siguranță se poate inspira de aici, în timp ce nouă, privitorii, nu ne rămâne decât să visăm, că vom sta pentru cinci minute, într-o zi, la una ditre aceste terase.

Foto: Printerest

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole