Cum era cu adevărat Meghan Markle, fata din Los Angeles, înainte de a-l cunoaște pe Prințul Harry

Date:

Share post:

Astăzi ziarele scriu diferite știri precum prințul Harry vrea să se despartă de ea, în timp ce ea îl roagă să nu o facă. Apoi, o altă știre de ultimă oră anunță că regele Charles a semnat deja dispoziția de expulzare a propriului fiu rătăcitor, cum i s-a mai spus, lui Harry. Dar nimeni nu scrie despre…

Cum era cu adevărat Meghan Markle, fata din Los Angeles, înainte de a-l cunoaște pe Prințul Harry

Nu se poate nega faptul că Prințul Harry și Meghan Markle sunt unul dintre cele mai cunoscute și mai discutate cupluri de celebrități din lume în prezent. Știm că Meghan Markle l-a întâlnit pe prinț când era oarecum celebră, dar rolul ei de soție a prințului ei fermecător a eclipsat cu siguranță orice faimă pe care a avut-o înainte de asta.

Dar este ușor de uitat că a avut o carieră uimitoare – și o reputație interesantă – cu mult înainte de a păși pe culoarul imperial. Haideți să aruncăm o privire la cine era cu adevărat Meghan Markle înainte ca imaginea ei să primească tratamentul regal.

Meghan Markle nu a fost crescută în niciun caz în condiții similare cu educația formală și de modă veche a actualului său soț. Ea s-a născut în însorita Californie, crescând în decorul relaxat și inspirat al orașului L.A.

Numele ei de naștere a fost de fapt Rachel Meghan Markle, un nume care avea să se reflecte în viitoarea ei carieră.

Părinții ei au divorțat din păcate când avea 6 ani și a locuit cu mama ei, Doria Ragland. Ragland a lucrat ca asistent social și instructor de yoga – lucru care avea să o influențeze pe Meghan în mai multe feluri.

După ce părinții ei s-au despărțit, Markle a locuit cu mama ei și nu cu tatăl ei. În aceste zile, Thomas Markle este, desigur, destul de bine cunoscut pentru toată drama foarte publică pe care a adus-o în tabloide în ceea ce privește relația cu fiica sa.

Meghan Markle este un mare fan al yoga și o practică în mod regulat pentru a se menține în formă atât fizic, cât și emoțional. Dar ceea ce poate nu realizezi este că ea face de fapt yoga cu mult înainte ca aceasta să fie la modă, de fapt recurge la aceasta de la frageda vârstă de 7 ani.

Oricine a văzut-o pe Markle la televizor știe că este cu adevărat naturală în fața camerei de filmat. De aceea, viața de persoană regală și de persoană publică părea ceva la care ea s-ar descurca de minune!

Tatăl ei a fost de fapt regizor de lumini, așa că, încă de mică, i s-a alăturat pe platourile de filmare și televiziune de la Hollywood.

A urmat cursurile unei școli private catolice de fete, Immaculate Heart High School din Los Angeles, care era un mediu foarte diferit de cel prezentat în emisiunile TV ale tatălui ei.

Markle însăși a dezvăluit revistei Esquire că contrastul dintre educația sa școlară și lecțiile de pe platou a fost destul de puternic și destul de amuzant.

Pe lângă faptul că a luptat pentru femei și pentru egalitatea de gen încă de la o vârstă fragedă, Markle a știut întotdeauna că vrea să fie stăpână pe propriul destin și să devină o femeie puternică și independentă.

“Nu mi-am dorit niciodată să fiu o doamnă care ia prânzul”, a declarat ea pentru revista Elle UK. “Întotdeauna am vrut să fiu o femeie care muncește”.

A studiat la Northwestern University și s-a specializat în Teatru și Relații Internaționale – arătând cât de talentată este. Dar a existat și un alt motiv în spatele acestei decizii.

Markle și-a păstrat pasiunea pentru teatru, dar a vrut să studieze și ceva mai academic. Acest lucru avea să-i prefigureze viitorul în mai multe feluri… Și altceva a devenit o altă pasiune a ei în timpul studiilor – mâncarea!

Ea a dezvăluit revistei din campus că era o mare fană a Burger King deschis 24 de ore din apropierea căminelor sale. O fată după inima noastră, au spus cititorii.

Chiar dacă în prezent Meghan Markle trăiește o viață de vis, atât ca actriță superstar, cât și ca prințesă în viața reală, ea a trebuit să treacă prin toate greutățile, ca orice alt actor în devenire.

Yoga, actoria, greutățile, copilăria, faptul că provenea dintr-o familie neconvențională, au întărit-o și au dus la rezultatul pe care îl vedem astăzi. Indiferent ce va fi în viața ei, Meghan va reuși și aceasta deoarece chiar a fost pregătită în acest sens. Iar profesorul ei principal a fost viața.

Editor: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: travelermaster

 

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când?

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când? Despre aceasta vorbim în celel ce urmează.

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles… Video

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles pe viu importanța păcii și a libertății”.

Despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova

Articolul care urmează este despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova. 

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează.