miercuri, februarie 8, 2023
-2 C
București
spot_img

Cum poate fi transformată o curte obișnuită într-o grădină de vis. Imagini fabuloase

Da, se poate transforma o curte obișnuită într-o grădină romantică de vis. O persoană pasionată, prin blogul ei, împărtășește designul și ideile preferate de grădină din curtea din spate, o creație unică și personală.

Iată ce povestește Kelin, creatoarea grădinii de basm: Este o poveste amuzantă. În calitate de pasionată de grădinărit, mă simt mai puțin pasionată de grădină în timpul lunilor de iarnă.

Nu mai eram interesată să urmăresc emisiunile mele preferate de grădinărit și canalele de pe youtube și nici să planific pentru primăvara viitoare.

M-am speriat! Mi-a fost atât de teamă că am terminat cu grădinăritul și că am pierdut acest hobby uimitor cu care mă distram atât de mult.

Interesant, imediat ce vremea se încălzește, m-am transformat imediat într-un om ”nebun” de grădinărit.

Plimbându-mă prin pepinierele locale, urmărind emisiuni britanice de grădinărit, având grijă de plantele mele – nu-mi vine să cred că am revenit la viață din nou.

Spațiu de grădină de vis 

În timp ce aștept cu nerăbdare ca semințele să încolțească, iar florile să înflorească, iată câteva grădini frumoase de care nu mă pot sătura suficient în fiecare zi.

Nimic nu se compară deci cu crearea unui loc de vis unde să evadezi atunci când vii foarte obosit(ă) acasă sau unde sa te relaxezi la sfârșit de săptămână alături de cei dragi. Creând cea mai frumoasă gradină, totul devine posibil. Un spațiu verde minunat, de vis, unde verdele se combină cu alte nuanțe minunate ale florilor pentru o stare de bine cu adevărat fabuloasa.

Crearea aleilor, alegerea plantelor, a mobilierului sau a decorațiunilor, de aici începe cea mai importantă misiune și anume cea de a obține char la tine acasă o gradină de vis.

Vei vedea că și gradina, la fel ca și casa, are nevoie de cele mai bune idei de decor și de amenajare pentru a obține un loc ideal de unde nu vei mai vrea să pleci. 

Text: Elena Ștefan

Foto: pinterest

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole