Cum putem transforma o magazie într-un loc mirific de relaxare

Date:

Share post:

Dacă doriți să aveți o magazie minunată, de ce să nu adăugați una în grădina dvs. pentru a crea un mediu fermecător. O locație pentru ghivecele de flori se poate potrivi în orice dimensiune de curte.

Acestea pot avea orice dimensiune doriți și, cu puțină ingeniozitate, pot satisface orice cerințe bugetare. Aceste magazii de exterior sunt practice și funcționale, oferindu-vă spațiu pentru a vă depozita echipamentul de grădinărit, unele plante și alte obiecte de exterior.

Cum putem transforma o magazie într-un loc mirific de relaxare

De asemenea, ele contribuie la îmbunătățirea esteticii generale a grădinii dumneavoastră. Ați putea chiar să adăugați o alee pentru a ajunge la magazie sau o mică terasă cu câteva scaune de relaxare sau un set de bistro pentru a vă relaxa și a vă bucura de oaza dvs. de grădină.

Mai jos am adunat o colecție de magazii de grădină fabuloase, cu o mulțime de idei de bricolaj. Sub fiecare imagine se găsesc surse și informații suplimentare. Pregătiți-vă pentru multă inspirație și nu uitați să ne spuneți în comentarii care este preferatul vostru și de ce!

Șopronul din curtea unei case din Bournville, Birmingham, Regatul Unit. Covorul minunat este de la Maisons du Monde UK. O terasă confortabilă oferă spațiu pentru scaune în aer liber, cu șiruri de lumini (sursă: Lights 4 Fun) pentru ambianța de seară. (via @theresagromski).

Frumoasa magazie de ghiveci din Cape Cod a primit un nou decor adăugat pe alee pentru a fi văzut. Noua urnă antică din fontă înlocuiește o urnă veche din beton care nu oferea suficient contrast pentru acest spațiu exterior. (via thisoldcapehouse).

Un kit de șopron Princeton 10′ x 10′ de la Home Depot primește o transformare completă, inclusiv vopsea. Florile sunt din metal galvanizat Kalalou Galvanized Flower Wall Hangings și vin într-un set de cinci. Semnul cu oblonul de grădină este un DIY, cu un tutorial complet pe link-ul furnizat (via Organized Clutter). Mai multe idei click aici.

Editor: Elena Ștefan

Foto: pinterest

spot_img

Articole asemănătoare

Cum arată portretul lui Horea, expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal

Portretul lui Horea realizat de artistul Ioan Constande expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

1 Decembrie – Ce îți doresc eu ție, dulce Românie? Concurs național de eseuri istorice

Muzeul Țării Crișurilor Oradea, Complex Muzeal,  organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Universitatea din Oradea și Inspectoratul Școlar Județean Bihor, un nou concurs online de eseuri istorice, având ca temă: 1 Decembrie - Ce îți doresc eu ție, dulce Românie?  care este destinat tinerilor din gimnaziu și liceu.

Iată care sunt tendințele de călătorie înregistrate la Târgul Online de Turism, inclusiv ofertele Black Friday

În cadrul Târgului Online de Turism din luna noiembrie, IRI Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România, a analizat evoluția vânzărilor pentru destinațiile sale principale.

Despre rezultatele operațiunii JAD Finestra 3, organizată la frontierele Republicii Moldova

În prima jumătate a lunii noiembrie 2023 a fost desfășurată operațiunea internațională JAD Finestra 3. În Republica Moldova operațiunea a unit în acțiuni pe linie de prevenire, detectare și combatere a diferitor ilegalități Poliția de Frontieră, Serviciul Vamal și Agenția Europeană FRONTEX.