joi, decembrie 8, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATECum putem transforma o magazie într-un loc mirific de relaxare

Cum putem transforma o magazie într-un loc mirific de relaxare

Dacă doriți să aveți o magazie minunată, de ce să nu adăugați una în grădina dvs. pentru a crea un mediu fermecător. O locație pentru ghivecele de flori se poate potrivi în orice dimensiune de curte.

Acestea pot avea orice dimensiune doriți și, cu puțină ingeniozitate, pot satisface orice cerințe bugetare. Aceste magazii de exterior sunt practice și funcționale, oferindu-vă spațiu pentru a vă depozita echipamentul de grădinărit, unele plante și alte obiecte de exterior.

Cum putem transforma o magazie într-un loc mirific de relaxare

De asemenea, ele contribuie la îmbunătățirea esteticii generale a grădinii dumneavoastră. Ați putea chiar să adăugați o alee pentru a ajunge la magazie sau o mică terasă cu câteva scaune de relaxare sau un set de bistro pentru a vă relaxa și a vă bucura de oaza dvs. de grădină.

Mai jos am adunat o colecție de magazii de grădină fabuloase, cu o mulțime de idei de bricolaj. Sub fiecare imagine se găsesc surse și informații suplimentare. Pregătiți-vă pentru multă inspirație și nu uitați să ne spuneți în comentarii care este preferatul vostru și de ce!

Șopronul din curtea unei case din Bournville, Birmingham, Regatul Unit. Covorul minunat este de la Maisons du Monde UK. O terasă confortabilă oferă spațiu pentru scaune în aer liber, cu șiruri de lumini (sursă: Lights 4 Fun) pentru ambianța de seară. (via @theresagromski).

Frumoasa magazie de ghiveci din Cape Cod a primit un nou decor adăugat pe alee pentru a fi văzut. Noua urnă antică din fontă înlocuiește o urnă veche din beton care nu oferea suficient contrast pentru acest spațiu exterior. (via thisoldcapehouse).

Un kit de șopron Princeton 10′ x 10′ de la Home Depot primește o transformare completă, inclusiv vopsea. Florile sunt din metal galvanizat Kalalou Galvanized Flower Wall Hangings și vin într-un set de cinci. Semnul cu oblonul de grădină este un DIY, cu un tutorial complet pe link-ul furnizat (via Organized Clutter). Mai multe idei click aici.

Editor: Elena Ștefan

Foto: pinterest

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE