Cupa de Bridge Contra 2024 se va deschide oficial pe 23 mai, la …

Date:

Share post:

Cupa de Bridge Contra 2024 se va deschide oficial pe 23 mai, la … Mai multe amănunte în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Cupa de Bridge Contra, turneu de bridge în format echipe și devenit deja unul dintre evenimentele cunoscute din lumea bridge-ului, se pregătește să adune pasionați din întreaga Europă pentru a doua ediție consecutivă.

Având calitatea de a face parte dintre concursurile acceptate de World Bridge Tour – nivel mondial, cu master points acordate de World Bridge Federation (WBF), înscrisă în calendarul European Bridge Federation (EBL), competiția este organizată în perioada 23-26 mai, la Hotelul Caro din București.

Evenimentul a atras deja peste 150 de participanți străini, dintr-un total de 200 de participanți din 21 de țări, consolidându-și poziția de cel mai mare festival de bridge din estul și centrul Europei.

Este pentru prima dată în istoria bridge-ului românesc când la un concurs organizat în țara noastră WBF (World Bridge Federation) acordă puncte de expert participanților, așa cum se procedează în cazul competițiilor internaționale de tenis. De asemenea, Cupa Contra este primul concurs din România prins în calendarul federației mondiale dar și în calendarul concursurilor EBF (European Bridge Federation).

Cupa de Bridge Contra a fost fondată cu pasiune și dedicare pentru acest joc minunat. Ediția din 2024 continuă tradiția de a aduce împreună jucători talentați din întreaga Europă.

Cu o atenție specială acordată detaliilor și experienței jucătorilor, Cupa de Bridge Contra se remarcă drept un festival de bridge de excepție.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc pe 23 mai, la orele 9.45, iar Festivitatea de premiere – pe 26 mai, la orele 15.00.

Premiile vor avea o valoare totală de 30.000 de euro.

În paralel cu această competiție va avea loc și Cupa Caro, în format de bridge-perechi.

Hotelul ”Caro”, unde va avea loc competiția, s-a remarcat prin sprijinirea multor competiții internaționale și prin găzduirea a sute de congrese și conferințe. Stilul arhitectural englezesc, profesionalismul și ospitalitatea staff-ului precum și localizarea excelentă, pe malul lacului Tei, constituie atuuri care au atras și mulțumit întotdeauna vizitatorii străini.

Text și foto: PR
Consultant în turism
Managing Partner
Innovation Travel 
Vicepreședinte Clubul Presei de Turism – FIJET Romania 
spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.