marți, decembrie 6, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATECurățați un morcov și o banană și amestecați cu miere. Veți vedea...

Curățați un morcov și o banană și amestecați cu miere. Veți vedea la ce ajută

Învațați cum să faceți măști complet naturale pentru părul tău cu un ingredient foarte sănătos: morcovul. Vedeți cum, cu produse ieftine, obțineți mai multă rezistență în fibre după utilizare.

Există două rețete de măști făcute cu morcovi care, datorită proprietăților lor de vitamina A și C, vă vor oferi rezultate grozave și încetul cu încetul veți vedea cum nu mai cade părul.

Morcov și banană

Pentru această mască veți avea nevoie de:

– 1 morcov

– 1 banană

– jumătate de lingură de miere.

Mai întâi, curățăm morcovul și vei îndepărta coaja de pe banană. Odată ce ai gata curățate morcovul și banana, le vei tăia în bucăți. Apoi, le adăugăm în blender împreună cu mierea. Amestecați aceste ingrediente până obțineți o consistență cremoasă.

Înainte de a folosi masca, se umezește părul și trebuie distribuită masca de la rădăcini până la vârfuri. Veți lăsa această mască să acționeze timp de 20 de minute și după acest timp clătiți bine cu șampon. Pentru cel mai bun rezultat, folosiți această mască o dată pe săptămână.

Morcov și avocado

Pentru mască veți avea nevoie de:

– 100 de grame de suc de morcovi

– un ou

– 1 avocado.

Veți amesteca sucul de morcovi cu oul deja bătut. Extrageți pulpa din avocado. După ce s-a făcut acest lucru, adăugați avocado cu amestecul făcut anterior cu sucul de morcovi și oul. Amestecați ingredientele până la omogenizare.

Aplicați masca de pe scalp până la vârfuri. Puteți să folosiți o cască de duș după aplicarea măștii și să o lăsați să se odihnească peste noapte. După acest timp, spălați-vă părul ca de obicei.

Text și foto: stiridiaspora

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE