Curățați un morcov și o banană și amestecați cu miere. Veți vedea la ce ajută

Date:

Share post:

Învațați cum să faceți măști complet naturale pentru părul tău cu un ingredient foarte sănătos: morcovul. Vedeți cum, cu produse ieftine, obțineți mai multă rezistență în fibre după utilizare.

Există două rețete de măști făcute cu morcovi care, datorită proprietăților lor de vitamina A și C, vă vor oferi rezultate grozave și încetul cu încetul veți vedea cum nu mai cade părul.

Morcov și banană

Pentru această mască veți avea nevoie de:

– 1 morcov

– 1 banană

– jumătate de lingură de miere.

Mai întâi, curățăm morcovul și vei îndepărta coaja de pe banană. Odată ce ai gata curățate morcovul și banana, le vei tăia în bucăți. Apoi, le adăugăm în blender împreună cu mierea. Amestecați aceste ingrediente până obțineți o consistență cremoasă.

Înainte de a folosi masca, se umezește părul și trebuie distribuită masca de la rădăcini până la vârfuri. Veți lăsa această mască să acționeze timp de 20 de minute și după acest timp clătiți bine cu șampon. Pentru cel mai bun rezultat, folosiți această mască o dată pe săptămână.

Morcov și avocado

Pentru mască veți avea nevoie de:

– 100 de grame de suc de morcovi

– un ou

– 1 avocado.

Veți amesteca sucul de morcovi cu oul deja bătut. Extrageți pulpa din avocado. După ce s-a făcut acest lucru, adăugați avocado cu amestecul făcut anterior cu sucul de morcovi și oul. Amestecați ingredientele până la omogenizare.

Aplicați masca de pe scalp până la vârfuri. Puteți să folosiți o cască de duș după aplicarea măștii și să o lăsați să se odihnească peste noapte. După acest timp, spălați-vă părul ca de obicei.

Text și foto: stiridiaspora

spot_img

Articole asemănătoare

Invitație la vizionarea unui nou film KineDok powered by One World Romania

Invitație. Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad vă invită la vizionarea unui nou film din cadrul proiectului  KineDok powered by One World Romania, ediția a 9-a.

Maia Sandu, de Ziua României… Video

Maia Sandu, de Ziua României: „Drumul nostru este comun - locul nostru este împreună în Uniunea Europeană”. 

Cum arată portretul lui Horea, expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal

Portretul lui Horea realizat de artistul Ioan Constande expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

1 Decembrie – Ce îți doresc eu ție, dulce Românie? Concurs național de eseuri istorice

Muzeul Țării Crișurilor Oradea, Complex Muzeal,  organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Universitatea din Oradea și Inspectoratul Școlar Județean Bihor, un nou concurs online de eseuri istorice, având ca temă: 1 Decembrie - Ce îți doresc eu ție, dulce Românie?  care este destinat tinerilor din gimnaziu și liceu.