Dacă orgoliu ar disparea

Date:

Share post:

Editorial

…de Ligia Beatrice Vasilescu

Dacă orgoliu ar disparea,

Omenia și bunul simț vor fi la loc de cinste

  • În viitor, toată plata va fi efectuată în zâmbete

Am ajuns să trăim vremuri grele. Consider că atunci când orgoliul va disparea, omenia și bunul simț vor sta la loc de cinste, în viața noastră de zi cu zi. Știu că viața este o permanentă fugă după ceva…acasă, la serviciu, pe stradă sau oriunde ne-am afla fugim…Dar hai să ne oprim din fuga aceasta zilnică și să acordăm atenție semenilor noștri, să ajutăm cum putem, să le facem viața mai frumoasă. Nu avem bani? Nu este nimic, un zâmbet valorează mult mai mult…Poate vom intra în veacul în care nu vor mai fi necesari banii și toată plata va fi efectuată în zâmbete. Este clar, cei care nu vor reuși să zâmbească vor muri de foame. Cei care au orgoliu, se împănează ca niște cocoși, mândrii și înfumurați, zâmbind pe înfundate, vor fi, de asemenea, la un pas de a nu-și asigura nici măcar hrana zilnică. Pentru a vă asigura ziua de mâine, începeți de azi – zâmbiți, zâmbiți și iar zâmbiți. O să vedeți cum un zâmbet poate înfrumuseța nu numai viața voastră ci și a celorlalți…

spot_img

Articole asemănătoare

Primul spectacol imersiv Van Gogh la Iași. Foto

Primul spectacol imersiv Van Gogh la Iași va avea loc... Unde și în ce zi, la aceste două întrebări răspundem mai departe.

Conferința Internațională de Neurofeedback Aplicat (ACAN) are loc pentru prima dată în România. Când și unde?

Conferința Internațională de Neurofeedback Aplicat (ACAN) are loc pentru prima dată în România. Când și unde? La aceste întrebări răspundem în cele ce urmează.

Cupa de Bridge Contra 2024 se va deschide oficial pe 23 mai, la …

Cupa de Bridge Contra 2024 se va deschide oficial pe 23 mai, la ... Mai multe amănunte în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Studenți din 9 țări europene au dezbătut la UAIC despre importanța alegerilor europarlamentare

Studenți din 9 țări europene au dezbătut la UAIC despre importanța alegerilor europarlamentare. Aceasta este tema de azi.