Dacă orgoliu ar disparea

Date:

Share post:

Editorial

…de Ligia Beatrice Vasilescu

Dacă orgoliu ar disparea,

Omenia și bunul simț vor fi la loc de cinste

  • În viitor, toată plata va fi efectuată în zâmbete

Am ajuns să trăim vremuri grele. Consider că atunci când orgoliul va disparea, omenia și bunul simț vor sta la loc de cinste, în viața noastră de zi cu zi. Știu că viața este o permanentă fugă după ceva…acasă, la serviciu, pe stradă sau oriunde ne-am afla fugim…Dar hai să ne oprim din fuga aceasta zilnică și să acordăm atenție semenilor noștri, să ajutăm cum putem, să le facem viața mai frumoasă. Nu avem bani? Nu este nimic, un zâmbet valorează mult mai mult…Poate vom intra în veacul în care nu vor mai fi necesari banii și toată plata va fi efectuată în zâmbete. Este clar, cei care nu vor reuși să zâmbească vor muri de foame. Cei care au orgoliu, se împănează ca niște cocoși, mândrii și înfumurați, zâmbind pe înfundate, vor fi, de asemenea, la un pas de a nu-și asigura nici măcar hrana zilnică. Pentru a vă asigura ziua de mâine, începeți de azi – zâmbiți, zâmbiți și iar zâmbiți. O să vedeți cum un zâmbet poate înfrumuseța nu numai viața voastră ci și a celorlalți…

spot_img

Articole asemănătoare

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când?

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când? Despre aceasta vorbim în celel ce urmează.

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles… Video

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles pe viu importanța păcii și a libertății”.

Despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova

Articolul care urmează este despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova. 

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează.