De ziua mamei

Date:

Share post:

Spectacole de neuitat la gradinițele din R. Moldova

  • La mulți ani dragi femei…

8 martie ziua internațională a femeii, ziua mamelor din lumea întreagă. De la cei mici din grădinițe până la cei mari, adică tăticii, cu toții au felicitat femeia – femeia mamă, femeia soră, femeia colegă, femeia funcționar, femeia educator, femeia profesor, femeia șofer și exemplele ar putea continua. Și la gradinița ”Mickey Mouse” din capitala R. Moldova, copiii și mici și mai mari și-au felicitat mamele cu un spectacol demonstrativ inclusiv în limba engleză. Felicitări educatoarelor și doamnei profesoare de limba engleză care a determinat copiii să pătrundă în tainele unei limbi străine prin muzică, o metodă ingenioasă și perfectă de a atrage atenția picilor spre o limbă nouă, total necunoscută pentru ei. Felicitări dragele noastre și desigur un călduros ”La mulți ani” mămicilor din lumea întreagă, tuturor fetelor și femeilor pentru că acum, în acest sezon primăvăratic, este ziua lor!

IMG_6750 IMG_6753 IMG_6767

spot_img

Articole asemănătoare

Foto: Cartușe, un pistol și un act falsificat, descoperite la controlul din Aeroportul Chișinău

În Aeroportul Internațional Chișinău, în cadrul controlului special polițiștii de frontieră au depistat cartușe, un pistol și un act falsificat. Documentați pe cazul dat sunt trei cetățeni străini.

Expoziția „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE” merită văzută!

Consiliul Judeţean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad vă prezintă expoziţia cu caracter temporar „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE”, ce va fi vernisată sâmbătă, 9 decembrie 2023, ora 12.00, la sediul muzeului din str. Republicii nr. 235.

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.