De ziua mamei

Date:

Share post:

Spectacole de neuitat la gradinițele din R. Moldova

  • La mulți ani dragi femei…

8 martie ziua internațională a femeii, ziua mamelor din lumea întreagă. De la cei mici din grădinițe până la cei mari, adică tăticii, cu toții au felicitat femeia – femeia mamă, femeia soră, femeia colegă, femeia funcționar, femeia educator, femeia profesor, femeia șofer și exemplele ar putea continua. Și la gradinița ”Mickey Mouse” din capitala R. Moldova, copiii și mici și mai mari și-au felicitat mamele cu un spectacol demonstrativ inclusiv în limba engleză. Felicitări educatoarelor și doamnei profesoare de limba engleză care a determinat copiii să pătrundă în tainele unei limbi străine prin muzică, o metodă ingenioasă și perfectă de a atrage atenția picilor spre o limbă nouă, total necunoscută pentru ei. Felicitări dragele noastre și desigur un călduros ”La mulți ani” mămicilor din lumea întreagă, tuturor fetelor și femeilor pentru că acum, în acest sezon primăvăratic, este ziua lor!

IMG_6750 IMG_6753 IMG_6767

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 – 2020”, la Muzeul … Foto

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 - 2020”, la Muzeul ... Pentru a afla care este muzeul citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Foto

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Acesta este subiectul pe care îl dezvoltăm în continuare, azi, la Infoanunț.