joi, martie 30, 2023
11.9 C
București
spot_img

Dosar penal din cauza unui “cadou” primit la ziua de naștere

Un tânăr moldovean este documentat de către polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale NORD pentru deținerea unui permis de conducere falsificat.
Incidentul a fost înregistrat în după-amiaza zilei de ieri, 30 martie a.c., în punctul de trecere a frontierei “Costești”.
Bărbatul în vîrstă de 30 de ani s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară în calitate de pasager al rutei Moldova-Franța. În timpul verificării, polițiștii de frontieră au stabilit că permisul de conducere, care ar fi eliberat de autoritățile din Republica Moldova, prezintă semne de falsificare. Despre cele depistate, tânărul a declarat că nu cunoaște deși avea bănuială asupra acestuia. Actul l-ar fi primit drept cadou de ziua sa de naștere de la un prieten. În acest sens, el a asigurat oamenii legii că permisul nu a fost folosit niciodată.
Ca urmare a celor constatate de reprezentanții Frontierei de Stat a R. Moldova, documentul a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei. Cercetările pe caz continuă, în vederea elucidării tuturor circumstanțelor.
Text și foto: Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole