„Drumul de la ghișeu la digital în administrație”

Date:

Share post:

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) continuă parteneriatul cu mediul de afaceri, prin participarea, în data de 18 mai, la o sesiune de dezbateri cu tema „Drumul de la ghișeu la digital în administrație”.

Reprezentanții ANAF vor răspunde la întrebările participanților cu privire la serviciile oferite de ANAF, respectiv Spațiu Privat Virtual, Call – Center, Programări online etc, după cum se arată într-un anunț informativ, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Totodată, la eveniment vor fi aduse în discuție și investițiile în noua platformă pentru portal și spatiul virtual public, termenele și obligațiile prevăzute de PNRR, precum și alte proiecte aflate în implementare la nivelul ANAF (E-factura și E-transport).

Evenimentul este organizat în cadrul summitului Romanian Business Leaders, cu tema „Inevitabil digital și verde”. Aflat la cea de-a X-a ediție, summitul își propune  o serie de discuții despre revoluția digitală și tranziție verde, cruciale într-o societate care avansează în ritm exponențial.

Text și foto: Serviciul comunicare, relații publice și mass media

spot_img

Articole asemănătoare

Invitație la vizionarea unui nou film KineDok powered by One World Romania

Invitație. Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad vă invită la vizionarea unui nou film din cadrul proiectului  KineDok powered by One World Romania, ediția a 9-a.

Maia Sandu, de Ziua României… Video

Maia Sandu, de Ziua României: „Drumul nostru este comun - locul nostru este împreună în Uniunea Europeană”. 

Cum arată portretul lui Horea, expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal

Portretul lui Horea realizat de artistul Ioan Constande expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

1 Decembrie – Ce îți doresc eu ție, dulce Românie? Concurs național de eseuri istorice

Muzeul Țării Crișurilor Oradea, Complex Muzeal,  organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Universitatea din Oradea și Inspectoratul Școlar Județean Bihor, un nou concurs online de eseuri istorice, având ca temă: 1 Decembrie - Ce îți doresc eu ție, dulce Românie?  care este destinat tinerilor din gimnaziu și liceu.