sâmbătă, iunie 10, 2023
29.1 C
București
spot_img

„Drumul de la ghișeu la digital în administrație”

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) continuă parteneriatul cu mediul de afaceri, prin participarea, în data de 18 mai, la o sesiune de dezbateri cu tema „Drumul de la ghișeu la digital în administrație”.

Reprezentanții ANAF vor răspunde la întrebările participanților cu privire la serviciile oferite de ANAF, respectiv Spațiu Privat Virtual, Call – Center, Programări online etc, după cum se arată într-un anunț informativ, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Totodată, la eveniment vor fi aduse în discuție și investițiile în noua platformă pentru portal și spatiul virtual public, termenele și obligațiile prevăzute de PNRR, precum și alte proiecte aflate în implementare la nivelul ANAF (E-factura și E-transport).

Evenimentul este organizat în cadrul summitului Romanian Business Leaders, cu tema „Inevitabil digital și verde”. Aflat la cea de-a X-a ediție, summitul își propune  o serie de discuții despre revoluția digitală și tranziție verde, cruciale într-o societate care avansează în ritm exponențial.

Text și foto: Serviciul comunicare, relații publice și mass media

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole