Enel a deschis magazinul concept din București

Date:

Share post:

Enel a deschis magazinul concept din București, parte a unei rețele de peste 80 de magazine la nivel național.

Localizat într-un spațiu modern și ușor accesibil, la parterul noului sediu Enel, din centrul Bucureștiului, magazinul asigură o atmosferă mai personală și primitoare, care în timpul zilei oferă o experiență digitală clienților, având o zonă de așteptare confortabilă și punând la dispoziția clienților soluții de afișaj ce folosesc tehnologii avansate și inovatoare, în timp ce seara locul se transformă într-un punct de întâlnire unic pentru trecători, datorită luminilor kinetice și băncilor iluminate din fața magazinului, care se bazează pe conceptul „Open Power” al grupului Enel.

Până în prezent, compania a investit peste 5 milioane de euro în expansiunea și modernizarea rețelei de magazine, pentru a putea fi cât mai aproape de clienți și a răspunde nevoilor acestora.

“În ultimii doi ani, pentru a fi mai aproape de clienții noștri, în orice loc din țară s-ar afla aceștia, am construit prin intermediul Enel Energie și Enel Energie Muntenia una dintre cele mai mari rețele naționale de magazine a unui furnizor local de energie. Magazinul pe care îl deschidem astăzi urmează același concept și design pe care l-am utilizat în fiecare magazin din restul țării, un concept personalizat și primitor pentru fiecare dintre produsele și serviciile noastre, având totuși ceva deosebit”, a declarat Michele Abbate, General Manager Enel Energie și Enel Energie Muntenia.

Noul magazin concept pune la dispoziția clienților un spațiu generos și modern pentru activitățile de relații cu clienții și vânzări de zi cu zi, oferind în același timp o formă unică de afișaj – un spectacol de lumini realizat prin intermediul unui sistem de lumini kinetice și un panou LED ce reprezintă atât o modalitate de a expune permanent elementele de brand, dar și oportunitatea de a crea un punct de atracție pentru cei care se află în afara magazinului. În plus, pe măsură ce se înserează, băncile iluminate din fața magazinului și spectacolul de lumini kinetice transformă magazinul într-un loc perfect de întâlnire în centrul orașului.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: Enel
spot_img

Articole asemănătoare

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când?

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când? Despre aceasta vorbim în celel ce urmează.

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles… Video

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles pe viu importanța păcii și a libertății”.

Despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova

Articolul care urmează este despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova. 

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează.