marți, decembrie 6, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATEExperți de la Amazon, PwC, McAfee, FedEx Express, IBM și Microsoft au...

Experți de la Amazon, PwC, McAfee, FedEx Express, IBM și Microsoft au confirmat prezența pe scenele GoTech World 2020: The New Reality

GoTech World 2020, casa economiei digitale și cel mai amplu eveniment online de business din Europa Centrală și de Est, anunță astăzi primele nume internaționale confirmate la cea dea IX-a ediție a evenimentului.

Paul Misener, Vice Președinte la Amazon și Wineke Haagsma, Director Corporate Sustainability la PwC se alătură unui line-up global de antreprenori, oameni de știință și experți, pe 11 și 12 noiembrie, se arată într-un anunț informativ emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Cei peste 80 de speakeri se adresează unei audiențe locale și internaționale de peste 16.000 de profesioniști, pe toate cele 8 scene de conținut: Main Stage; Digital Marketing, Retail & eCommerce, IT Ops, Cybersecurity, Java, DevOps și Demo Stage. O noutate la GoTech World este Demo Stage, dedicată demonstrațiilor live pentru soluțiile de business IT și digitale, prezentate de către experții companiilor partenere, dar și de personalități la nivel global.

În zona expoziției virtuale, peste 100 de parteneri prezintă cele mai noi soluții tech de pe piață. GoTech World 2020: The New Reality găzduiește în această toamnă, pe parcursul celor două zile de eveniment, un număr mare de experți internaționali: Paul Misener este Vice President, Global Innovation Policy la Amazon.

Paul a colaborat și negociat pe parcursul anilor cu guvernatori și senatori din Statele Unite ale Americii, iar în numeroase ocazii el a fost cel care a anunțat public schimbarea diverselor politici cu guvernatorii. El vine pe 12 noiembrie pe scena GoTech World pentru a susține o sesiune despre inovația din cadrul Amazon și despre rolul pe care îl deține diversitatea în cadrul proceselor de leadership din companie și de luare de strategii de business, potrivit comunicatului emis de PR Specialist Concept Tech Events Division UNIVERSUM.

Wineke Haagsma, Director Corporate Sustainability la PwC, este direct responsabilă de
dezvoltarea și implementarea strategiei de sustenabilitate la nivelul întregii corporații, inclusiv inițiativele legate de obiectivele de dezvoltare durabilă și economia circulară. Ea contribuie activ la strategia globală a companiei în colaborare cu echipa sa și lideri din întreaga lume. În 2018, Wineke s-a clasat pe locul 36 în Dutch Trouw Sustainable Top 100 și numărul 69 în Top 100 of CSR Influence Leaders Worldwide. Pe 11 noiembrie, pe Main Stage, Wineke va prezenta sesiunea ,,Sustainability, the missing lens on digital transformations?”.

Chief Scientist la McAfee, Raj Samani susține pe scena de Cybersecurity sesiunea ,,2020:
Security and Privacy against the backdrop of a global crisis”. Raj este un cunoscut expert
internațional în cybersecurity, el a ajutat mai multe agenții guvernamentale în cazurile de
criminalitate cibernetică și este, în prezent, consilier special la Centrul European de
Criminalitate Cibernetică (EC3 / EUROPOL), menționează aceeași sursă media.

Printre numele confirmate până acum se mai numără și:
• Tim Mueller, Manager Business Development Worldwide, FedEx Express
• Romeo Kienzler, Chief Data Scientist, IBM
• Abel Wang, Principal Cloud Advocate, DevOps Lead, Microsoft
• Ritesh Patel, Chief Digital Officer – Health, Ogilvy Consulting
• Limor Kessem, Executive Security Advisor, IBM Security
• Isidro Laso Ballesteros, Cabinet Expert at Commissioner Gabriel for Innovation,
Research, Education, Culture and Youth, Comisia Europeană
• Karl Weinmeister, Cloud AI Developer Advocacy Manager, Google.

Lista completă cu speakerii care și-au anunțat prezența poate fi găsită aici. Accesul în cadrul evenimentului GoTech World se face prin înregistrarea online pe platforma www.online.gotech.world. Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale de comunicare.

Text și foto: PR Concept Tech Events Division UNIVERSUM

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE