Expoziția de primăvară Brickenburg, pentru iubitorii de LEGO®

Date:

Share post:

În prag de sărbători, se anunță redeschiderea Expoziției de primăvară Brickenburg destinată fanilor LEGO® , la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, eveniment care va încânta, cu siguranță, toate generațiile, după cum spun organizatorii.

Membrii asociației au pregătit, pentru această ediție, modele inspiraționale având ca temă transportul feroviar și maritim, după cum se arată într-un anunț informativ, emis spre difuzare redacței INFO ANUNȚ.

Expoziția reprezintă o călătorie în fabuloasa lume a jocului și creativității, alături de machete reprezentând trenuri și vapoare. Piesa de rezistență din acest an este reprezentată de macheta faimosului vapor Titanic! O replică ce are 1,35 de metri lungime, peste 9.000 de piese în componență și o incredibilă atenție la detalii: piscine, bărci de salvare, punți multiple, macarale de marfă și alte caracteristici funcționale precum ancore, pistoane, etc. Veți avea ocazia să le descoperiți în zilele de 14-17 aprilie 2022, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud!

Cei care se simt inspirați și sunt dornici să pună mâna la treabă, vor putea să construiască propriile mini creații în spațiul de joacă special amenajat pentru vizitatori. Din acest an, organizatorii reiau tradiția organizării mult îndrăgitei zone de joacă și modelare LEGO®!

Organizatori: Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și Asociația Brickenburg. Program de vizitare a expoziției: 14-17 aprilie 2022, în intervalul orar 10.00-18.00. Preț bilet: prețul biletului de acces în muzeu + 2 lei/vizitator-bilet de acces în Expoziția de primăvară Brickenburg.

Text și foto: Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

spot_img

Articole asemănătoare

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.

Cine se extinde în Spania, unde lansează al patrulea activ imobiliar, în valoare de 3,5 mil. dolari. Foto

MetaWealth, cea mai importantă platformă de investiții imobiliare fracționate, se extinde în Spania și lansează al patrulea asset din portofoliu.

Surprizele minunate de la Festivalul SFR

Vorbim în cele ce urmează despre minunatele surprize ale Festivalului SFR. Organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc anunță lansarea celui de-al treilea număr al ziarului CineGazeta SFR.