vineri, iunie 2, 2023
16.5 C
București
spot_img

Expoziția de primăvară Brickenburg, pentru iubitorii de LEGO®

În prag de sărbători, se anunță redeschiderea Expoziției de primăvară Brickenburg destinată fanilor LEGO® , la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, eveniment care va încânta, cu siguranță, toate generațiile, după cum spun organizatorii.

Membrii asociației au pregătit, pentru această ediție, modele inspiraționale având ca temă transportul feroviar și maritim, după cum se arată într-un anunț informativ, emis spre difuzare redacței INFO ANUNȚ.

Expoziția reprezintă o călătorie în fabuloasa lume a jocului și creativității, alături de machete reprezentând trenuri și vapoare. Piesa de rezistență din acest an este reprezentată de macheta faimosului vapor Titanic! O replică ce are 1,35 de metri lungime, peste 9.000 de piese în componență și o incredibilă atenție la detalii: piscine, bărci de salvare, punți multiple, macarale de marfă și alte caracteristici funcționale precum ancore, pistoane, etc. Veți avea ocazia să le descoperiți în zilele de 14-17 aprilie 2022, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud!

Cei care se simt inspirați și sunt dornici să pună mâna la treabă, vor putea să construiască propriile mini creații în spațiul de joacă special amenajat pentru vizitatori. Din acest an, organizatorii reiau tradiția organizării mult îndrăgitei zone de joacă și modelare LEGO®!

Organizatori: Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și Asociația Brickenburg. Program de vizitare a expoziției: 14-17 aprilie 2022, în intervalul orar 10.00-18.00. Preț bilet: prețul biletului de acces în muzeu + 2 lei/vizitator-bilet de acces în Expoziția de primăvară Brickenburg.

Text și foto: Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole