marți, martie 21, 2023
12.7 C
București
spot_img

Expoziția Fabricat în Moldova la Iași, un real succes

Cunoaștem noi cei de acasă, dar și vecinii noștri că produsele made în Moldova, treptat, își obțin pe piață națională cât și pe cea internațională, statutul de brand. Astfel în perioada 16-18 noiembrie la Iași (România) s-a desfășurat expoziția Fabricat în Moldova. Peste 70 de producători autohtoni au prezentat oaspeților expoziției produse agricole și produse alimentare, îmbrăcăminte și încălțăminte, produse confecționate din piele naturală, cât și mobilier al producătorilor autohtoni.

Expoziția, organizată de Camera de Comerț și Industrie din Republica Moldova în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Camera Bilaterala de Comerț și Industrie Republica Moldova – România, Tehnopolis Iași și Palas Mall Iași, a reprezentat un real succes.  

Scopul evenimentului a fost de a sprijini și facilita relațiile comerciale dintre producătorii din Republica Moldova și potențialii investitori români.

Agenda expoziției a inclus și organizarea Forumului Bilateral Moldo-Român în cadrul căruia au participat agenți economici din ambele state.

Expoziția s-a desfășurat în centrul comercial ’Palas Mall’ din Iași între orele 10-22.
Reamintim că evenimentul a mai fost organizat la Iași în anul 2016 și 2017 la Ploiești, iar în vara anului curent la Brașov.

Ion Panfil

Foto: chamber.md

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole