Expoziția Fabricat în Moldova la Iași, un real succes

Date:

Share post:

Cunoaștem noi cei de acasă, dar și vecinii noștri că produsele made în Moldova, treptat, își obțin pe piață națională cât și pe cea internațională, statutul de brand. Astfel în perioada 16-18 noiembrie la Iași (România) s-a desfășurat expoziția Fabricat în Moldova. Peste 70 de producători autohtoni au prezentat oaspeților expoziției produse agricole și produse alimentare, îmbrăcăminte și încălțăminte, produse confecționate din piele naturală, cât și mobilier al producătorilor autohtoni.

Expoziția, organizată de Camera de Comerț și Industrie din Republica Moldova în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Camera Bilaterala de Comerț și Industrie Republica Moldova – România, Tehnopolis Iași și Palas Mall Iași, a reprezentat un real succes.  

Scopul evenimentului a fost de a sprijini și facilita relațiile comerciale dintre producătorii din Republica Moldova și potențialii investitori români.

Agenda expoziției a inclus și organizarea Forumului Bilateral Moldo-Român în cadrul căruia au participat agenți economici din ambele state.

Expoziția s-a desfășurat în centrul comercial ’Palas Mall’ din Iași între orele 10-22.
Reamintim că evenimentul a mai fost organizat la Iași în anul 2016 și 2017 la Ploiești, iar în vara anului curent la Brașov.

Ion Panfil

Foto: chamber.md

 

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. 

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea. Unde și când va avea loc acest eveniment, în cele ce urmează.

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Galerie foto inclusiv traseu și premii

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Acesta este subiectul articolul de azi, la Infoanunț.