Expoziția „Generații, generații”, ediția a II-a: unde și când?

Date:

Share post:

Expoziția „Generații, generații”, ediția a II-a: unde și când? Despre aceasta vorbim pe larg în cele ce urmează.

La Galeriile „Alfa” ale Muzeului de Artă din cadrul Complexului „Iulian Antonescu” Bacău se va deschide vineri, 26 ianuarie 2024, ora 1300, expoziția „Generații, generații”, ediția a II-a.

Continuare a proiectului cu același nume început în anul 2022, actuala expoziție cuprinde 80 de lucrări de pictură, grafică, design și sculptură realizate de peste 20 de artiști.

Printre profesorii expozanți se regăsesc nume cunoscute ale artei plastice băcăuane precum Ilie Boca, Petru Pinca, Vasile Crăiță Mândră, precum și pictorul ieșean Constantin Tofan.

Expoziția va fi deschisă publicului pentru vizitare până în data de 8 martie a.c.

Manager, Dr. Alin Popa. Dionis Pușcuță, Șef secție.

Text și foto: PR cmiabc

 

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.