sâmbătă, noiembrie 26, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATEFericirea este asigurată dacă rezolvăm ecuația propriei vieți

Fericirea este asigurată dacă rezolvăm ecuația propriei vieți

Viața pe Pământ este o școală. Unii oameni termină școala cu cele mai mari note, în timp ce alții abia trec clasele. A greși este inevitabil, în lungul drum al vietii. Nu exista perfecțiune, dar ne dorim să ajungem la ea. Despre aceasta este scris în cartea Ecuația vieții. Calea spre fericire.

Fiecare om dorește să traiască fericit. Să fim conștienți de realitatea înconjuratoare și în același timp fericiți. Este posibil? Categoric DA.

Nu exista om care să nu greșească undeva în planul vieții. De la această idee a pornit Ligia Beatrice Vasilescu, când a analizat propriile blocaje și greșeli, dar și pe cele a peste o mie de oameni pe care i-a intervievat timp de zece ani, ca psiholog al unei clinici medicale.

Are viața noastră la bază o ecuație? Categoric DA. Și rezolvarea acestei ecuații este calea noastră spre fericire. Este biletul dus spre capătul de linie pe care stă scris cu litere mari FERICIRE.

Atunci când rezolvăm ecuația propriei noastre vieți și rezultatul îl transformăm într-un echilibru constant, fericirea este asigurată.

Ce spune Ligia Beatrice Vasilescu despre cartea ei…

Doresc să ajut oamenii să ajungă la fericire, să reușească, așa cum am reușit și eu. Am învățat practic, nu am ascultat sfatul nimănui, mi-am trăit propriile experiențe de viață, plăcute și mai puțin plăcute.

Am descoperit câteva lucruri esențiale: fericirea este în tine și nu in afara ta, nu vine nimeni să te facă fericit, doar tu singur(a) poți sa traiești viata ta în fericire, traiești filmul propriei vieți, tu esti autorul, regizorul, actorul principal. Când se lasă cortina rămâi doar tu cu tine. La final, important este să nu ai niciun regret. Să spui doar atat – mi-am jucat rolul în propria viață cum am putut eu mai bine și sunt multumit(a). Nu regret nimic. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face la fel, aceleași greșeli, pentru că ele m-au ajutat să cresc, să ajung în vârful piramidei, mulțumit(a) de mine și de toate lecțiile învățate pe parcursul vieții. Nu am luat nota maximă la examenele vieții, dar am luat o notă satisfacatoare pentru mine.

Satisfacția, încrederea, mulțumirea, bucuria și împlinirea, aici trebuie să ajungem fiecare dintre noi, mai devreme sau mai târziu.

Cartea poate fi comandată on-line: amanunte e-mail sau Messenger.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu/Ecuația vieții. Calea spre fericire

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE