marți, februarie 7, 2023
-0.1 C
București
spot_img

Gastronomie, sporturi nautice și cele mai bune plaje la Târgul Internațional de Turism (FITUR)

Târgul de turism, găzduit la Madrid, se va desfășura între 18 și 22 ianuarie.
Consilierul pentru turism spaniol, Julio Baeza, a relatat:

“Am pus bazele și în curând vom vedea rezultatul progreselor făcute în orașul nostru. Datorită unei bune gestionări, am obținut 2,4 milioane de euro din fonduri europene pentru infrastructura turistică.”

 

“Unul dintre primele lucruri pe care le vom vedea este protecția și punerea în valoare a patrimoniului nostru arheologic, care este, de asemenea, o resursă turistică extrem de importantă. La acest târg vom arăta încă o dată lumii toate lucrurile bune pe care Santa Pola le are de oferit”, a adăugat consilierul.

Ediția din 2022 a FITFUR a depășit toate așteptările, cu un total de 111.193 de participanți; 81.193 de profesioniști din 127 de țări în primele trei zile profesionale și 30.000 în cele două zile deschise publicului.

La târgul anterior au participat 600 de expozanți și reprezentanți oficiali din 70 de țări (inclusiv miniștrii turismului din 21 de țări) și se estimează că numărul de sosiri la FITUR a generat un impact asupra economiei madrilene de peste 150 de milioane de euro, confirmându-și poziția de al doilea cel mai important târg de turism din lume.

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole