Grădina Botanică și Centrul de Resurse Argotti s-au deschis pentru public. Video

Date:

Share post:

La sfârșitul luni iulie, Grădina Botanică și Centrul de Resurse Argotti (ABGRC) s-a deschis pentru public și, prin urmare, în fiecare marți, oferă un tur ghidat al grădinii care începe la ora 09:30 și se încheie în jurul orei 11:00.

Există o taxă de intrare de 5 EUR, dar aceasta nu se aplică personalului și studenților de la Universitatea din Malta. Doar pentru vizitatorii externi se percepe taxa de vizitare.

În acest sens, pot fi vizionate grădinile cu ajutorul unei drone (video), pentru persoanele care nu au avut ocazia, încă, să viziteze aceste grădini.

Vederea din dronă oferă o perspectivă vizuală de ansamblu care poate fi depășită doar de o vizită personală, la fața locului, în grădinile minunate, la care au congtribuit studenții alături de profesorii lor din Malta.

Text: Filip Gheorge

Foto: um.edu.mt/ video: youtube

spot_img

Articole asemănătoare

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează. 

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă?

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă? Da, perfect adevărat. Despre aceasta vorbim în continuare.

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național. Cea de-a noua ediție va oferi 30 de burse, fiecare în valoare de 5000 de lei/an școlar/elev

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Foto

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Mai multe amănunte în articolul de astăzi.