sâmbătă, ianuarie 28, 2023
1 C
București
spot_img

Grupul PM alege proiectul ELI Park 3 pentru noul hub de distribuție din zona București

Grupul PM, producător şi distribuitor de produse tehnice şi accesorii pentru tâmplărie termoizolantă, își dezvolta activitatea pe piața românească cu un nou centru de distribuție în suprafață de 2.200 de mp la ELI Park 3.

Am atras în hub-ul dezvoltat de noi în zona Buftea-Chitila atât grupuri multinaționale, cât și companii  locale, transformând ELI Park Bucharest într-o veritabilă comunitate de business, cu peste 20 de chiriași. Ne bucură încrederea acordată de către Grupul PM prin alegerea proiectului nostru iar acest lucru reconfirmă că poziționarea noastră în piață este cea corectă și apreciată de către partenerii noștri”, explică Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial.

ELI Park 3 este un proiect logistic, parte din hubul ELI Park Bucharest North West, dezvoltat de Element Industrial în zona Buftea-Chitila. Prima fază, în suprafață de 18.500 mp a fost livrată în această primăvară, fiind închiriată integral. Faza a doua, respectiv 30.000 mp, cu un grad de ocupare de peste 75%, are ca termen de finalizare trimestrul al patrulea al anului în curs. Tot în zonă, Element Industrial a livrat ELI Park 1, totalizând 50.000 mp.

„Activitatea de producție a grupului se derulează în Turcia, cu centre de distribuție în Italia, Ungaria, Bulgaria și Grecia. Pe piața românească după centrul de distribuție de la Cluj-Napoca, am decis să deschidem unul și la București, în cadrul proiectului ELI Park 3, pentru a deservi cererea în creștere pentru produsele noastre. În alegerea noastră au contact atât locația și calitatea clădirii cât și, extrem de importantă, disponibilitatea forței de muncă”, spune Alexandru Vaida, director comercial în cadrul grupului.

Autor: Ioana Andrei
Foto: Grupul PM

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole