vineri, august 12, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATEGrupul Raben își completează flota cu remorci și containere eco

Grupul Raben își completează flota cu remorci și containere eco

Grupul Raben a introdus în flota sa, mai multe remorci cu punți duble și remorci de tip CityLiner, alături de containere mai mari, pentru a reduce impactul negativ asupra mediului. Măsurile adoptate au scopul de a reduce emisiile de CO2, particulele și zgmotul produse de vehiculele folosite în activitățile logistice zilnice.

Flota Grupului Raben include acum aproximativ 700 de remorci cu punți duble, ce conduc la scăderea cu 20% a emisiilor pentru fiecare palet de bunuri, se arată într-un anunț informativ emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Măsurile dezvoltate și implementate de către Grupul Raben includ echiparea flotei cu remorci cu punți duble, ce cresc cu 100% capacitatea standard de încărcare a unei semi-remorci, ducând la o reducere de 20% a emisiilor pentru fiecare palet de bunuri. Astfel, flota Raben include acum aproximativ 700 de astfel de remorci ce livrează bunurile clienților într-un mod responsabil. Mai mult decât atât, cele 700 de containere de tip BDF (folosite în operațiunile logistice permit transportul mai multor paleți în același timp, iar împreună cu remorcile cu punți duble reduc emisiile de gaze.

Pe lângă aceste măsuri, Grupul Raben a adăugat și 100 de remorci de tip CityLiner, fiecare cu o capacitate totală de încărcare de 27 de paleți, ce permit intrarea în zonele urbane și reduc emisiile per palet de bunuri. Astfel, având două axuri ce permit virajele strânse, remorcile CityLiner pot intra în zonele urbane cu trafic restricționat.

„Inovațiile aduse flotei Raben pentru reducerea impactului asupra mediului reprezintă o parte a ADN-ului companiei. Suntem mândri să fim parte a unui Grup care își construiește strategia în jurul unor obiective ecologice ambițioase, fiind astfel în măsură să livrăm către clienții noștri servicii complete de logistică într-o manieră responsabilă”, a spus Valentin Storoj, Managing Director, Raben Logistics România.

Grupul Raben a efectuat, totodată, teste cu vehicule cu gaz natural și datorită rezultatelor satisfăcătoare, a inclus în flotele locale din Germania și Polonia camioane și tractoare alimentate cu gaz natural.

De asemenea, ca parte din măsurile ecologice și responsabile ale Raben, Grupul a inițiat campania „e-invoice=higher culture”, prin care un copac este plantat de fiecare dată când clienții aleg facturi electronice în locul celor clasice.

Grupul Raben este prezent în România din 2016, prin Raben Logistics România, care operează patru linii directe ce leagă România de Polonia, Germania, Italia și Republica Cehă.

Istoric

Raben Group este un operator de logistică ce oferă servicii pentru companii de dimensiuni mici, medii și mari. Cu a de ani de experiență și recunoaștere în industrie, compania construiește și menține relații de lungă durată cu clienții ei, urmând motto-ul „Partenerul tău în logistică”.

Raben Group oferă servicii de logistică extinse – contract logistics, transport domestic și internațional, Fresh Logistics, FTL & intermodal, transport maritim și aerian. Grupul are 12 sucursale în 12 țări din Europa, totalizând 10.000 de angajați și o capacitate de depozitare de aprox. 1.200.000 m2. Compania operează într-o manieră responsabilă din punct de vedere social, concentrându-se pe educație, siguranță și ecologie. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.raben-group.com.

 

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE