Horoscopul îngerilor: O săptămână plină de miracole divine

Date:

Share post:

Miracolele divine chiar există. Trebuie doar să credem. Credința este pilonul de bază al tuturor reușitelor în viață. Ce ne spun îngerii vă transmite Info Anunț, pentru fiecare zodie în parte.

Berbec: 21 martie – 20 aprilie. Îngerul Francesca este cu tine. Ea te întreabă: Ce îți dorești în acest moment? Sfatul ei: Vizualizează și se va împlini. Negativitatea te va împiedica să mergi înainte. 

Taur: 21 aprilie – 21 mai. Îngerul Zanna este alături de tine și îți transmite următoarele: ”Ești protejat(ă) de tot răul. Ce a fost mai rău a trecut. Îți cer să te relaxezi și sp te simți în siguranță”. Nu uita: totul pornește cu un gând, un singur gând și ai grijă să fie unul bun.

Gemeni: 22 mai – 21 iunie. Desiree este unul dintre îngerii tăi păzitori. Îți dă un sfat, tu știi mai bine despre ce este vorba, în substratul lui: ”Nu, condițiile nu sunt favorabile acum. Așteaptă, caută alte opțiuni și roagă-i pe îngeri să te ajute, să te călăuzească, să te aline”.

Rac: 22 iunie – 22 iulie. Oceana este împreună cu tine, te păzește, te sfătuiește. Iată ce îți spune: ”Acționează. Ești în contact cu adevărul în această situație și trebuie să ai încredere în ceea ce simți și să te afirmi cu iubire”.

Leu: 23 iulie – 22 august. Arhanghelul Gabriel crede că tu ai o misiune importantă în viață și exact despre aceasta vrea să îți vorbească: ”Ai o misiune importantă în viață, ce implică artele și comunicarea. Te rog, nu permite primejdiilor să te întoarcă din drum. Te voi ajuta.”

Fecioară: 23 august – 22 septembrie. Rosetta este cu tine și îți spune așa: ”Ai darul de a lucra cu tinerii și misiunea ta Divină implică ajutorarea, învățarea și îngrijirea copiilor.”

Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie. Îngerul tău păzitor este Isabella. Ea îți spune așa: ”Da, acum este momentul potrivit pentru această nouă aventură. Așteptările tale pozitive vor avea un rezultat fericit”.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie. Serena vrea să îți spună următoarele: ”Sunt Îngerul Belșugului. Vei primi banii de care ai nevoie pentru că Dumnezeu va găsi calea de recompensare a muncii tale. Fii încrezător.”

Săgetator: 22 noiembrie – 21 decembrie. Patience (Răbdare) este îngerul care are acum un mesaj pentru tine: ”Acum este vremea să înveți, să studiezi și să strângi informații. Bucură-te că înveți, fiindcă în viitor vei sintetiza cunoașterea în acțiune.”

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie. Vanessa îți oferă un răspuns la gândurile tale: ”Pentru a lua o hotărâre, întreabă-te ce cale te aduce mai aproape de îndeplinirea misiunii tale Divine și ce cale te îndepărtează de ea?

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie. Isaia este îngerașul care sta zilnic alături de tine. El îți dă un sfat: ”Este timpul potrivit să dai naștere unor idei și situații noi în viața ta. Eu te veghez. Te călăuzesc și te protejez pe cursul acestor schimbări”.

Pești: 19 februarie – 20 martie. Îngerul tău, Omega, aduce vestea cea mai bună și aceasta este pentru tine. Iată ce îți spune el: ”Victorie! Dorința ți se va îndeplini. Continuă să faci treabă bună”. Noi nu știm, dar tu știi despre ce este vorba, cu siguranță.

Îngerii există. Avem, cel puțin, doi îngeri din naștere. Pe parcurs, vin și alții. Ingerii vin doar dacă îi chemăm pentru că ei ne respectă liberul arbitru.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: INFO ANUNȚ

 

spot_img

Articole asemănătoare

Cum arată portretul lui Horea, expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal

Portretul lui Horea realizat de artistul Ioan Constande expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

1 Decembrie – Ce îți doresc eu ție, dulce Românie? Concurs național de eseuri istorice

Muzeul Țării Crișurilor Oradea, Complex Muzeal,  organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Universitatea din Oradea și Inspectoratul Școlar Județean Bihor, un nou concurs online de eseuri istorice, având ca temă: 1 Decembrie - Ce îți doresc eu ție, dulce Românie?  care este destinat tinerilor din gimnaziu și liceu.

Iată care sunt tendințele de călătorie înregistrate la Târgul Online de Turism, inclusiv ofertele Black Friday

În cadrul Târgului Online de Turism din luna noiembrie, IRI Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România, a analizat evoluția vânzărilor pentru destinațiile sale principale.

Despre rezultatele operațiunii JAD Finestra 3, organizată la frontierele Republicii Moldova

În prima jumătate a lunii noiembrie 2023 a fost desfășurată operațiunea internațională JAD Finestra 3. În Republica Moldova operațiunea a unit în acțiuni pe linie de prevenire, detectare și combatere a diferitor ilegalități Poliția de Frontieră, Serviciul Vamal și Agenția Europeană FRONTEX.