sâmbătă, ianuarie 28, 2023
1 C
București
spot_img

Horoscopul îngerilor. Sfatul lor: Iubește și iartă. O vorbă bună pentru fiecare

Ce se întâmplă pe Pământ, cu siguranță, se vede și în Cer. De aceea, sfatul îngerilor pentru această săptămână este acesta: iubește și iartă. Credeți că Dumnezeu stă supărat pe copiii lui? Nu, categoric nu. El ne iubește necondiționat, indiferent dacă suntem buni sau răi. Darul iubirii ni-l oferă Arhanghelul Chamuel.

Horoscopul îngerilor. Sfatul lor: Iubește și iartă. O vorbă bună pentru fiecare

Pentru a salva planeta, casa noastră, și viața, totodată, ar fi bine să contribuim și noi cu ceva, în primul rând, cu gânduri bune și frumoase. Iar îngerii au pentru noi numai cuvinte, cum altfel, dacă nu chiar îngerești.

Berbec: 21 martie – 20 aprilie. Mesajul pentru tine este de la Rziel. El are grijă de lumea nevăzută nouă, dar bine cunoscută de el. ”Ești alesul și protejatul meu. Ai atins un înalt nivel în sfera discernământului spiritual, și eu îți facilitez accesul dincolo de Vălul Iluziei. Ești inspirat, ghidat și binecuvântat de alaiul meu ceresc”.

Taur: 21 aprilie – 21 mai. Arhanghelul Mihail este cu tine. Îți oferă lumina nemuririi spirituale. ”Ard tot ceea ce este trecător în tine, astfel încât să rămână și să strălucească numai esenșa pură, dumnezeiască. Te ajut să îți descoperi lumina interioară. Sunt salvatorul sufletelor din infernuri și călăuza lor spre cel preaînalt”.

Gemeni: 22 mai – 21 iunie. Tu trebuie să manifești transformare. Beneficiezi de focul alchimic transformator al lui Dumnezeu. Arhanghelul Uriel: ”Ard toate credințele nefaste din fiinșa ta, alchimizez toate amintirile traumatizante și te ajmut să îți transformi dezamăgirile în cele mai evidente binecuvântări”.

Rac: 22 iunie – 22 iulie. Arhanghelul Metraton, el este sfătuitorul tău. De la el primești geniul dumnezeiesc. ”Manifest geniul divin în lume, îți ofer accesul la înțelepciunea divină și la atotputernica dumnezeiască. Locul meu este lângă tronul Gloriei Dumnezeiești. Meditez toate rugăciunile tale în fața lui Dumnezeu”.

Leu: 23 iulie – 22 august. Arhanghelul Sandalfon îți oferă integrarea dumnezeiască. ”Te amjut, te impulsionez șl te ghidez să faci pași siguri și rodnici pe cale spirituală pe care ai îmbrățișat-o. Îți ofer integrarea armonioasă în realitatea materială concretă, care este o reflexie a tainicei Realități Divine”.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie. Ai nevoie de bucuria divină. Este darul Arhanghelului Zadakiel. ”Te ajut ca prin rugăciune să te contopești în inimă cu Dumnezeu, să te eliberezi de toate înlănțuirile, să trăiești cât mai des starea profundă de dăruire totală față de Dumnezeu, să manifești mai mereu Bucuria Divină pură și copleșitoare”.

Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie. Arhanghelul Gabriel este cu tine. Darul Ultim Divin este cadoul lui pentru tine. ”Sunt un protector al adevărurilor dumnezeiești. Te ajut să fii în comunicare intimă și plenară cu adevărul profund al ființei tale și să îl exprimi cu mult curaj”.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie. Arhanghelul Raguel este prietenul perfect și îl poți chema de fiecare dată când ai nevoie. El îți oferă o stare ideală de prietenie. ”Manifest starea perfectă de prietenie, care necontenit îmi vine de la Dumnezeu și o dăruiesc tuturor ce,lor care aspiră la ea. Sunt un sfătuitor plin de înțelepciune și totodată un vindecător al sufletului”.

Săgetator: 22 noiembrie – 21 decembrie. Arhanghelul Raziel spune că ai nevoie de discernământ spiritual și el este cel care ți-l va dărui. ”Te ajut să discerni binele de rău. Protejez tradițiile spirituale autentice de agresiunea celor răi. Îți relevez tainele exorcizării și alungării entităților nedorite, precum și misterul alchimizării și transformării profunde a aspectelor inferioare din ființa ta”.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie. Arhanghelul Ariel îți oferă prosperitate spirituală și materială. ”Aduc prosperitate și abundență divină în viața ta. Te ajut să duci la împlinire toate proiectele și aspirațiile tale benefice”. Trebuie doar să îl chemi și va veni.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie. Ai nevoie de înțelegere iluminatoare. Și aceasta este darul Arhanghelului Uriel. ”Îți ofer înțelegerea superioară a oricăror aspecte, intuiția necesară pentru a percepe cauzele spirituale ale tuturor fenomenelor, accesul la Punctul de Vedere al lui Dumnezeu”.

Pești: 19 februarie – 20 martie. Ție ți se spune că ai nevoie de vindecare spirituală. Și Arhanghelul Raphael îți oferă acest dar, al vindecării sufletului și mai sus de el. ”Susțin orice proces de vindecare naturală a afecțiunilor trupului tău și a rănilor tale sufletești. Sunt un maestru al regenerării ființelor umane. Susțin acțiunile de purificare și eliberare sufletească”.

Îngerii există. Avem, cel puțin, doi îngeri din naștere. Pe parcurs, vin și alții. Ingerii vin doar dacă îi chemăm pentru că ei ne respectă liberul arbitru.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: pixabay

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole