joi, martie 23, 2023
7.1 C
București
spot_img

Hotelul Cubix din Brașov se alătură brandului Mercure

Grupul Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, își consolidează portofoliul în Balcani cu un nou hotel, care se alătură rețelei din România. Grupul a semnat un acord de franciză cu N&C Turism S.R.L. pentru un hotel Mercure în Brașov. Proprietatea de 57 de camere va întâmpina primii oaspeți până la sfârșitul anului 2021, după renovare.

Accor își extinde în continuare portofoliul în Europa de Est, cu multiple inaugurări în regiune, planificate în viitorul apropiat. Acordul cu N&C Tourism S.R.L. marchează o nouă destinație pentru grup pe piața din România. Brașovul este un oraș strategic pentru țară și o zonă importantă pentru Accor. Până la sfârșitul acestui an, după renovare, hotelul Cubix Brașov se va alătura brandului Mercure. Hotelul va oferi 57 de camere tematice, confortabile și moderne, precum și o zonă de întâlniri potrivită atât pentru evenimente sociale cât și de afaceri și un restaurant cu bar, care servește delicatese locale. Hotelul beneficiază și de o parcare generoasă.

Cu numeroase inaugurări de succes și un plan de viitor ambițios, România este o țară cheie pentru Accor. Are un potențial ridicat, datorită varietății de destinații, și o ofertă atractivă atât pentru turiștii de agrement, cât și pentru cei de afaceri. Accor este un jucător-lider mondial în domeniul ospitalității, ce răspunde complet nevoilor turiștilor și oferă un portofoliu puternic, ce cuprinde cele mai apreciate branduri și destinații. Un program de loialitate de talie mondială și eticheta ALLSAFE, unul dintre cele mai stricte protocoale de sănătate și siguranță din domeniul turismului, se adaugă punctelor forte ale Grupului. Portofoliul și inovația noastră continuă ne recomandă drept partener de încredere pentru investitori. Brașovul este un oraș important din România, datorită numeroaselor sale oportunități de afaceri și poziției sale strategice din centrul țării. Prin urmare, credem că viitorul Mercure Brașov City Cubix Hotel va marca un parteneriat de succes și va continua să câștige inima clienților prin ospitalitatea sa, înrădăcinată în valorile locale autentice.” – spune Cătălina Roșu, Director Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.

“De peste 10 ani, Hotelul Cubix Brașov este o destinație excelentă pentru oaspeți, care valorifică toate beneficiile orașului și este un loc ideal pentru explorarea și descoperirea Brașovului. Suntem încântați de parteneriatul cu Accor și de introducerea pe piața locală a brandului Mercure, apreciat la nivel mondial. Acesta marchează un punct important pentru dezvoltarea companiei noastre.”– adaugă dl Daniel Chivu, N&C Tourism S.R.L..Orașul Brașov este centrul administrativ al județului Brașov, situat în regiunea istorică a Transilvaniei. În prezent, găzduiește numeroase companii românești și internaționale din domeniul IT, care sporesc valoarea economică a orașului. Datorită istoriei și poziționării sale în mijlocul munților, Brașovul este unul dintre cele mai vizitate locuri din România și oferă un potențial turistic deosebit. Brandul Mercure garantează o experiență hotelieră complet nouă. Fiecare unitate are un stil propriu și  o personalitate unică, inspirate de specificul destinației și de cultura locală. Conform ADN-ului mărcii, hotelurile Mercure au rădăcini în comunitatea locală, oferind o experiență completă și autentică a regiunii, care include bucătăria, meșteșugurile și tradițiile sale.

Proprietarul hotelului Cubix este compania N&C Tourism S.R.L., deținută de antreprenorii locali Daniel Chivu și Radu Niculescu, care sunt de asemenea proprietarii câtorva restaurante din Brașov.

Text și foto: OneTouch PR

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole