Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Fotografii fascinante

Date:

Share post:

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului.

Muzeul Fotbalului vă invită să petreceți sărbătorile într-un mod unic – o experiență de neuitat în lumea celui mai iubit sport din toate timpurile.

În perioada 1-4 mai 2024, singurul muzeu dedicat fotbalului din Europa Centrală și de Est va avea preț unic de intrare de doar 33 ron.

Copii, părinți, bunici, gașca de prieteni și grupuri de toate vârstele care împărtășesc aceeași pasiune pentru fotbal sunt așteptați în vacanța de Paște la Muzeul Fotbalului, unde vor avea parte de o aventură unică printre legende și obiecte de colecție.

De la exponate faimoase, precum tricourile lui Hagi, Popescu, Maradona sau Ronaldo, până la istoria mingii din 1930 și până în prezent, instalații și camere interactive, veți avea ocazia să descoperiți cele mai impresionante momente din fotbalul românesc și internațional.

Emoții, zâmbete, campioni, un adevărat amalgam de pasiune, învelită în dragostea pentru fotbal și fotbaliști.

Cei mari vor rememora momente unice din cadrul celor mai importante meciuri, cei mici vor duce mai departe dragostea pentru fotbal și își vor exersa talentul de fotbaliști în camerele experențiale. Șut la poartă, jocuri, trivia și experiența comentatorului la un meci live.

Ne bucurăm că putem găsi cât mai multe ocazii cu care putem să-i strângem laolaltă pe pasionații de fotbal și să mai punem încă o cărămidă la comunitatea asta frumoasă pe care am clădit-o în mai puțin de doi ani de existență. Îi așteptăm cu drag pe toți, de la mic la mare, să se bucure de o zi specială la Muzeul Fotbalului”, spune Bogdan Popescu, co-fondator Muzeul Fotbalului. 

Programul de vizită la Muzeul Fotbalului în perioada sărbătorilor pascale este următorul:

01.05 Miercuri 11:00 – 16:00

02.05 Joi 11:00 – 19:00

03.05 Vineri 11:00 – 19:00

04.05 Sâmbată 11:00 – 16:00

05.05 Duminică ÎNCHIS

06.05 Luni ÎNCHIS

Biletele cu preț unic vor putea fi achiziționate de pe site-ul https://footballmuseum.ro/ sau direct de la recepția Muzeului.

DESPRE MUZEUL FOTBALULUI DIN BUCUREȘTI // FOOTBALL MUSEUM BUCHAREST

Muzeul Fotbalului este primul și singurul muzeu din Europa de Est dedicat fotbalului, 100% privat, care oferă vizitatorilor o experiență la cele mai înalte standarde: de la tricourile de colecție ale lui Maradona, Ronaldo și Hagi, exponate legate de Real Madrid și Barcelona, până la repere din istoria celor mai faimoase cluburi românești, Steaua, Dinamo ori Universitatea Craiova.

Certificat de Ministerul Culturii, singurul și primul muzeu dedicat fotbalului din România înseamnă două clădiri pe o suprafață de 1.500 mp, unite printr-un atrium, 5 etaje de experiențe interactive și obiecte de colecție, cel mai frumos restaurant de vizionare a meciurilor cu prietenii, fan shop și o cafenea de specialitate. Toate acestea în Centrul Vechi al Bucureștiului, pe Gabroveni 24, la câțiva pași distanță de Magazinul București, Lupoaica sau Metrou Unirii.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial al muzeului, www.footballmuseum.ro .

Text și foto: PR/Marketing Muzeul Fotbalului

 

spot_img

Articole asemănătoare

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră… Foto

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră... Unde anume, vom afla cititnd materialul care urmează.

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. FOTO

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. Unde? Când? La aceste întrebări răspundem azi în cele...

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României – micro-expoziție și recital extraordinar

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României - micro-expoziție și recital extraordinar. Azi, la Infoanunț.

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional Chișinău. Foto

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional ... Mai multe amănunte, azi, la Infoanunț.