„În acest an, Mărțișorul vine cu un mesaj de pace”

Date:

Share post:

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a adresat cetățenilor un mesaj în prima zi a primăverii, când țara noastră marchează sărbătoarea Mărțișorului – simbolul alb-roșu al schimbării și renașterii.

Șeful statului vecin precizează că, în acest an, Mărțișorul vine cu un mesaj de pace, se arată într-un mesaj informativ emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Lumea se dezmorțește, celebrând sfârșitul iernii și înnoirea naturii. Oamenii celebrează viața. Războiul din Ucraina ne-a zguduit. Odată cu venirea primăverii, vrem să știm că viața poate învinge armele, aducătoare de distrugere și moarte. Pacea este prioritate”, menționează Președinta Maia Sandu în mesajul adresat. De asemenea, șefa statului îi îndeamnă pe oameni ca, în vremuri incerte, să fie alături unii de alții, să rămână solidari și să se roage de un cer senin.

Prin acest mesaj adresat, Președintele Maia Sandu s-a alăturat campaniei naționale de comunicare „Moldova pentru pace”. Campania, lansată astăzi de Guvernul Republicii Moldova, în parteneriat cu Președinția, Parlamentul, reprezentanții comunității creative și ai societății civile, reprezintă un răspuns la acțiunile umanitare desfășurate de țara noastră în contextul războiului din Ucraina.

Imagini VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=q3f5FVc4Aw8 

Text și foto : Direcția informare și comunicare cu mass-media a Aparatului Președintelui Republicii Moldova 

spot_img

Articole asemănătoare

Invitație la vizionarea unui nou film KineDok powered by One World Romania

Invitație. Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad vă invită la vizionarea unui nou film din cadrul proiectului  KineDok powered by One World Romania, ediția a 9-a.

Maia Sandu, de Ziua României… Video

Maia Sandu, de Ziua României: „Drumul nostru este comun - locul nostru este împreună în Uniunea Europeană”. 

Cum arată portretul lui Horea, expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal

Portretul lui Horea realizat de artistul Ioan Constande expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

1 Decembrie – Ce îți doresc eu ție, dulce Românie? Concurs național de eseuri istorice

Muzeul Țării Crișurilor Oradea, Complex Muzeal,  organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Universitatea din Oradea și Inspectoratul Școlar Județean Bihor, un nou concurs online de eseuri istorice, având ca temă: 1 Decembrie - Ce îți doresc eu ție, dulce Românie?  care este destinat tinerilor din gimnaziu și liceu.