miercuri, februarie 8, 2023
-3.2 C
București
spot_img

În cinematografele din România: „Amsterdam”, cel mai nou film al lui David O. Russell. Video

„Amsterdam” este cel mai nou film al lui David O. Russell și promite să fie o producție incendiară. Acțiunea are loc în anii ‘30 și urmărește trei prieteni apropiați care sunt martori la o crimă, devin ei înșiși suspecți și apoi ajung în centrul unuia dintre cele mai șocante comploturi secrete din istoria Americii.

Cine sunt actorii principali

Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Mike Myers, Taylor Swift, Zoe Saldana, Rami Malek și Robert De Niro sunt doar câteva dintre starurile filmului, care ne asigură că va fi o poveste fascinantă și complexă, ce împletește în mod strălucit faptele istorice cu ficțiunea pentru a oferi publicului o experiență cinematografică inedită.

Filmul este produs de Arnon Milchan, Matthew Budman, Anthony Katagas, David Russell și Christian Bale, alături de Yariv Milchan. „Amsterdam” va avea premiera la cinema pe 14 octombrie 2022. Regia aparține lui David Russell, după un scenariu semnat tot de el, scrie presa.

Premiera în România: 14.10.2022
Premiera internațională 04.11.2022

Amsterdam este un film de comedie thriller de epocă din 2022, scris, regizat și produs de David O. Russell. Condus de Christian Bale, Margot Robbie și John David Washington, filmul are o distribuție de ansamblu care îi include pe Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Zoe Saldaña, Mike Myers, Michael Shannon, Timothy Olyphant, Andrea Riseborough, Taylor Swift, Matthias Schoenaerts, Alessandro Nivola, Rami Malek și Robert De Niro. A fost lansat în Statele Unite pe 7 octombrie 2022, de 20th Century Studios.

Povestea se bazează pe Business Plot, o conspirație politică din 1933 în Statele Unite, și urmărește trei prieteni – un doctor, o asistentă medicală și un avocat – care sunt prinși în misterioasa crimă a unui general american pensionat. Filmat în Los Angeles în perioada ianuarie-martie 2021, este primul film al lui Russell de la Joy (2015).

Amsterdam a primit recenzii mixte din partea criticilor, majoritatea dintre aceștia lăudând designul de producție și performanțele distribuției, dar criticând scenariul și regia lui Russell. A fost, de asemenea, o bombă la box office, pierderile estimate pentru studio ajungând la 97 de milioane de dolari.

Foto: wikipedia

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole