vineri, martie 24, 2023
19.8 C
București
spot_img

În Iași, pentru posturile vacante din învățământul preuniversitar, s-au prezentat peste 1300 de candidați

La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 29 iulie, în cele trei de centre de examen organizate la nivelul județului Iași, s-au prezentat 1393 de candidaţi (87,39%) din cele 1594 de cadre didactice înscrise. Din promoţia de absolvenţi ai anului 2020, au fost înscriși 160 de candidaţi, se arată într-un anunț informativ emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

72 dintre aceștia s-au retras din motive personale sau medicale, iar în centrele organizate la Iași, niciun candidat nu a fost eliminat din examen.  De asemenea, nu s-au înregistrat cazuri de candidați sau membri ai comisiei cu temperatura peste 37.3 grade Celsius.

Subiectele și baremele de corectare au fost publicate pe site-ul dedidcat, la ora 15:00, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, transmite Biroul de Comunicare ISJ Iași.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august a.c., la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august a.c., după cum transmite aceeași sursă media.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12 – 14 august 2020.

Text: Biroul de Comunicare ISJ Iași

Foto: Arhiva INFO ANUNȚ

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole