În ziua și-n noaptea muzeelor, accesul doritorilor GRATUIT

Date:

Share post:

Pe biletele distribuite la Casa Pogor din Iasi, scrie GRATUIT. Explicația este una cât se poate de evidentă și anume pentru că trebuie să existe o numărătoare și o evidență a vizitatorilor, pasionați, încă, de cultură, în România.

Fotografiile sunt realizate în Iași, la muzeele de pe Strada Lăpușneanu, acolo unde se adună și se plimbă, totodată, zi și noapte, toată protipendada Iașiului.

Maraton al fotoreporterului Info Anunt la Muzeul Alexandru Ioan Cuza, Muzeul Junimii Casa Pogor și Casa Muzeelor, a avut ca rezultat fotografii UNICAT, pe care le puteti vedea mai jos.

Ieșenii și vizitarorii din aceste zile, au așteptat cuminți ca muzeele să îți deschidă porțile, după care au rămas fascinați de bogățiile culturale descoperite în Iașiul vechi și nou.

Text: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Bogdan Ștefan Pintilii

spot_img

Articole asemănătoare

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.

Cine se extinde în Spania, unde lansează al patrulea activ imobiliar, în valoare de 3,5 mil. dolari. Foto

MetaWealth, cea mai importantă platformă de investiții imobiliare fracționate, se extinde în Spania și lansează al patrulea asset din portofoliu.

Surprizele minunate de la Festivalul SFR

Vorbim în cele ce urmează despre minunatele surprize ale Festivalului SFR. Organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc anunță lansarea celui de-al treilea număr al ziarului CineGazeta SFR.