Încearcă și vei reuși!

Date:

Share post:

Încercăm să facem ceea ce ne dorim și vom reuși. Totul începe cu intenția. Vizualizăm și materializarea dorinței/dorințelor devine realitate. Până nu încercăm, nu avem de unde să știm dacă rezultatele sunt cele dorite de noi sau nu.

Pași mici ca de bebeluș. Și neapărat bucurie, în suflet. Iubirea, pacea, armonia, iertarea, compasiunea, sunt și ele ingrediente necesare pentru o viață fericită și împlinită, aici, pe frumoasa planetă Pământ.

Există o singură condiție pentru ca reușita să fie asigurată și aceasta este pe principiul binelui, iubirii necondiționate, pe fondul credinței și încrederii că tot Universul lucrează spre binele noastru suprem.

Și tot ce trăim, trebuie să co-existe într-un echilibru permanent. Despre viața trăită în echilibru scrie și în cartea ”Ecuația vieții. Caleas pre fericire”.

Text: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Pixabay

spot_img

Articole asemănătoare

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.

Cine se extinde în Spania, unde lansează al patrulea activ imobiliar, în valoare de 3,5 mil. dolari. Foto

MetaWealth, cea mai importantă platformă de investiții imobiliare fracționate, se extinde în Spania și lansează al patrulea asset din portofoliu.

Surprizele minunate de la Festivalul SFR

Vorbim în cele ce urmează despre minunatele surprize ale Festivalului SFR. Organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc anunță lansarea celui de-al treilea număr al ziarului CineGazeta SFR.