joi, martie 23, 2023
7.1 C
București
spot_img

Începând cu luna ianuarie 2021, pacienții Medicover din Brașov merg într-un nou spațiu

Începând cu luna ianuarie 2021, pacienții Medicover din Brașov sunt invitați într-un nou spațiu, amplasat în clădirea Spitalului Clinicco, de pe Strada Școlii, numărul 8.

Clinica ocupă actualmente un spațiu de peste 853 de metri pătrați, iar pacienții au acces la 23 specialități medicale, precum și servicii de spitalizare, după cum se arată într-un comunicat informativ emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

„Dorim să oferim pacienților care ne trec pragul acces la cei mai buni medici și cele mai bune soluții de tratament. Spitalul Clinicco este un partener cu standarde și valori similare, care completează portofoliul de servicii pentru pacienți. Vom continua să investim în dezvoltarea tehnică și atragerea celor mai buni doctori pentru a deservi brașovenii, oferind servicii la cel mai înalt nivel”, a declarat Florinela Cîrstina, director operațional Medicover România.

 „Ne onorează colaborarea cu o rețea internațională de clinici ca Medicover, cu expertiză și pasiune deosebită pentru actul medical. Împreună ne putem completa serviciile pentru a menține pentru pacienți un standard de îngrijire medicală, la nivel occidental”, a declarat Radu Pavel, director executiv al Spitalului Clinicco.

Clinicco este o companie medicală cu o activitate de peste 11 ani, cunoscută pentru centrul său de cardiologie intervențională, chirurgie cardiovasculară și pentru clinica de ortopedie. Capacitatea spitalului este de 100 de paturi. Compania face parte din grupul local de firme ICCO.

Istoric Medicover România

Medicover România este prezentă de 25 de ani pe piața serviciilor de sănătate private și dispune de o rețea de 36 de clinici în București și în țară și două spitale generaliste: unul în capitală și celălalt în Oradea. Spitalele corespund celor mai înalte standarde medicale – moderne, sigure, aproape de pacienți – și includ toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum și o gamă variată de specialități medicale și chirurgicale. Medicover România face parte din Medicover, companie internațională importantă care oferă servicii medicale și de diagnostic, fondată în 1995.

Text: PR actionprgroup.com

Foto: Facebook/pagina oficială

 

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole