Expoziţie foto-video cu lucrările absolvenţilor de la Universitatea …

Date:

Share post:

În perioada 11-20 iulie 2023, Universitatea Naţională de Arte „George Enescu” din Iaşi, Facultatea de Arte Vizuale şi Design (FAVD) şi Uniunea Artiştilor Plastici din România – Filiala Iaşi organizează o expoziţie specială cu lucrările absolvenţilor specializării Foto-Video din cadrul FAVD, la Galeria de Artă „Victoria” (str. Piaţa Unirii, nr. 12).

Expoziţia va oferi publicului o selecţie impresionantă de lucrări realizate de absolvenţii promoţiei 2023. Aceştia vor prezenta proiecte ce evidenţiază atât imaginea fotografică, cât şi cea dinamică, în diferite forme artistice, cum ar fi fotografie, instalaţie video şi film video experimental.

Un moment special al expoziţiei va fi lansarea „Catalogului Absolvenţilor Foto-Video 2023”, o publicaţie tipărită ce va prezenta lucrările tuturor absolvenţilor care au finalizat studiile de licenţă şi de master în acest an. Catalogul, potrivit ZdI, va fi o mărturie a talentului şi creativităţii absolvenţilor, oferind o privire de ansamblu asupra diversităţii şi inovaţiei în domeniul foto-video. Intrarea este gratuită.

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.