marți, februarie 7, 2023
-0.1 C
București
spot_img

Inedit: Un polițist nu a renunțat la uniformă nici și la propria nuntă. Foto

Ciprian este un poliţist ieşean care s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Alexandra, luna trecută, după o frumoasă relaţie de aproape 10 ani.

Inedit: Un polițist nu a renunțat la uniformă nici și la propria nuntă. Foto

Pentru acest moment special din viaţa lui, Ciprian, şi-a dorit să aibă o ţinută care îl reprezintă: uniforma de reprezentare a Poliţiei Române, iar Alexandra a fost de acord cu dorința celui drag.

Bărbatul îşi iubeşte mult profesia, cu satisfacţiile şi riscurile pe care le implică, cu faptul că necesită disponibilitate permanentă de intervenţie şi de aceea şi-a propus ca și în ziua nunţii lor să îmbrace uniforma de poliţist.

Iată ce au transmis colegii, prin intermediul media:

”Noi, poliţiştii ieşeni apreciem gestul colegului nostru, care a reuşit ca într-un moment deosebit din viaţa lui, când a fost înconjurat de oameni dragi, să transmită un puternic mesaj de respect şi onoare pentru instituţia din care face parte: Poliţia Română. Gestul său nu a trecut neobservat, fiind apreciat de invitaţii la eveniment. Marea echipă a Poliţiei Judeţului Iaşi urează tinerei familii Casă de piatră!, iar lui Ciprian misiuni reuşite în proporţie de 100%.”

Text: Elena Ștefan

Foto: IPJ Iași

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole